Am plecat la bulgari


Nu e glumă. De azi şi până pe 2 Mai sunt pe litoralul bulgăresc în misiune. Voi sta cu ochii pe destinaţii de vacanţă, poliţişti, hoteluri, parcări, turişti etc.

Dacă ai păţit ceva demn de o ştire, dă-mi urgent de veste pe adresa de email de la Ştirile ProTV – docu@protv.ro sau la telefon 021.9454. Anunţă-ţi toţi prietenii care se pregătesc de drum.

Între timp îţi mai dau două ponturi familiale.

Soţia a pus poze din vacanţa de Paşti pe blogul ei, iar fratele meu, recent expat în Slovacia te învaţă cum să te pregăteşti de un job în străinătate.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Era fain (sau poate deja ai facut-o) sau daca nu s-o faci cand te intorci (daca ai cu ce) un tracking al drumului daca gps-ul stie asta cu export in gpx sau kml. In felul asta stim si noi drumul cel bun sau recomandat de tine catre Albena.

  2. va rugam sa neajutai.am mai facut 2 sesizari cu privire la a 2 groapa de gunoi din popesti leordeni ,strada leordeni nr 163 si nimeni nu vrea sa neajute pentru ca acest mafiot e sustinut de partidul psd ca urmare acesta le face campanie electroala,acesta ne ameninta ca ne da foc.va rugam avem si noi copii.numar de contact 0761046778.

  3. George ai grije mama cind mergi la bulgari,nu depasi viteza legala,nu arunca hirtii pe jos,nu injura,nu trece strada decit prin loc marcat si numai la culoarea verde a semaforului,nu te lua de bulgaroaice si cel mai important mama, sa nu te mine pacatu sa ii filmezi iar pe aia cu buticuri…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.