Categorie: Editorial

Mulțumesc și adio 2012! Salut 2013!

 

2012 a fost cel mai bun an din viața mea. Am avut parte de atâtea lucruri bune, încât noului an îi va fi greu să le depășească. Sunt binecuvântat cu o viață plină așa că e momentul să spun ”Mulțumesc!”

Mulțumesc soției mele care ne-a adus în familie gadget-ul suprem. Fiica noastră, Ariana Maria ne umple zilele și multe nopți din 10 august.

În plan profesional, iLikeIT a depășit primul an și s-a instalat pe primul loc într-un segment pe care pare să îl fi reinventat. Am dat de pământ și am chinuit zeci de gadget-uri, am spus de bine și de rău mai des de cât se așteptau unii. Am transmis live în premieră de la evenimente globale ca CES 2012, IFA Berlin, MWC Barcelona, Am introdus împreună în vocabularul pasionaților de gadget-uri și cuvinte cheie ca Black Friday. În 2013, dorințele celor care mi-au scris că vor o emisiune extinsă se vor împlini.

Tot înainte de sfârșitul lumii, am lansat www.drivetest.tv, prima televiziune de teste auto online. Acolo veți vedea de acum toate testele mele, în premieră dar și cea mai bună selecție de review-uri auto, adică ce ne place nouă, băieților pasionați de mașini. Mai puține tunate, fără liniuțe sau gagici dezbrăcate. Doar mașini bune, testate pe bune.

Pe blog, am testat câteva dintre cele mai spectaculoase mașini.  Prima care îmi vine în minte este BMW M5, dar nu mi-e rușine nici cu Mercedes E500 sau Citroen DS5. Am început să fac review-uri de gadget-uri iar cele cu Apple iPhone5 sau Samsung Galaxy S3 au prins bine de tot. Așa a ajuns canalul de YouTube la peste 2,5 milioane de vizualizări, semn că mulți dintre voi au suficient timp liber să parcurgă clipuri cam lungi. În momentele de furie am scris și câteva editoriale care au avut reacție peste așteptările mele. Pe blog au ajuns peste un milion de oameni anul acesta. Pe Twitter 7000 de oameni au dat follow. Trebuie să recunosc și forța facebook cu peste 20.000 de prieteni și urmăritori. Mă înclin acum în fața celor care au venit cu inima deschisă și au scris mii de comentarii sau mesaje din care am avut uneori ce învăța.

Am mai descoperit în 2012 bucuria de a le vorbi unor oameni tineri despre tehnologie și direcția în care o văd eu mergând. Studenți de la ASE, puști geniali din proiectul Tech School, elevi de a patra de la Școala Americană, oameni din câteva companii cu nume sonore, chiar și unor colegi. În astfel de momente îmi amintesc că mi-ar fi plăcut să devin dascăl. Genul acela care te pune să te întrebi, care îți dă o undiță și nu peștele.

2012 a fost o cursă lungă cu pedala la podea iar viteza mi-a atras și câteva necazuri. Cei cărora le-am greșit, nu le-am răspuns sau i-am dezamăgit le cer iertare. În 2013 acesta veți vedea de la mine lucruri mai bune, mai gândite, mai critice.

În 2013 vă îndemn să faceți ceva special pentru voi. Încercați să vă amintiți de ce v-ați apucat de meseria voastră. De ce ați ales așa în carieră. Dacă pasiunea nu mai este acolo, căutați schimbarea. Eu nu m-am îmbogățit în 2012 și nu mă aștept să dau lovitura nici în 2013. Dar am ceva mult mai valoros. Fac ce îmi place și sunt fericit. Singurul om care m-a adus aici sunt eu însumi.