Categorie: Gadget

TAKEOVER! – UNBOXING & REVIEW – Boxă Bluetooth cu încărcare Wireless

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sau încărcător Wireless cu boxă Bluetooth, sau stand cu încărcare wireless și difuzoare. Oricum i-ai spune nu e portabilă, este lipită de birou. Mă rog, așezată pe el.

Da, tot eu sunt, salutare și bine te-am regăsit la un nou takeover. Adică acel moment când preiau canalul de YouTube al lui George. Am văzut că ați apreciat clipul anterior, și numărul de like-uri vorbește de la sine. Vă mulțumesc, m-am întors, sunt aici. Deocamdată :)

Astăzi am pe masă o boxă… în fine, cum scrie mai sus, se numește MoonSonata și este de fapt un proiect de Kickstarter care nu a avut un succes masiv. A strâns banii ceruți și am înțeles că a livrat și produsul. George a pus mâna pe ea la un eveniment cred, probabil IFA sau MWC, acum mai bine de un an dar nu a avut timp de ea. Mie mi-a trezit curiozitatea mai ales pentru că folosesc de câteva săptămâni un Galaxy Note 8 care are încărcare wireless.

Deznodământul are loc în clip, și da, cel puțin una din funcțiile acestui 3 în 1 nu este ceea ce trebuie. Ghici ciupercă ce-i?

Dacă ți-a plăcut, like, share și subscribe, și lasă-mi mai jos un comentariu să îmi spui dacă mai facem astfel de preluări ale canalului. Mie îmi plac, și cred că mă descurc, tu ce spui?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.