UNBOXING SURPRIZĂ – Cele mai noi gadget-uri de la BlitzWolf

Da, și acesta este un unboxing surpriză pentru că nu știu ce se află în pachet. Celor de la Blitzwolf le-au plăcut clipurile noastre și au decis să ne trimită marfă nouă, adică ce au lansat ei mai nou. Nu știu ce se află în cutie, însă știu că la finalul unboxing-ului mulți dintre voi o să dați fuga pe site să vedeți cât costă produsele.

Surpriza acestui unboxing este boxa cu Bluetooth. Nu mă așteptam sincer să găsesc o boxă aproape la fel de mică, la o treime din prețul lui Bose SoundLink Mini II și cu un sunet atât de apropiat. Ba chiar cu ceva mai mult bass.

The MF10 Cable: https://goo.gl/52PgAi

The MF9 Cable: https://goo.gl/79e8FP

The Selfie Stick: https://goo.gl/n7E2XN

The Wireless charger: https://goo.gl/B2kDbH

The TC Cable: https://goo.gl/xw5GHR

The AS1 Bluetooth Speaker: https://goo.gl/UkRD6M

All of the Blitzwolf items: https://goo.gl/7TrR3E

The official website:https://www.blitzwolf.com/

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Salut, George and Dream Team!

    Dupa ce v-am văzut entuziasmul, am comandat urgent boza bw-as1 de pe Banggood. A ajuns cu bine, arată bine, suna bine si, din pacate, totul se „intuneca” in momentul in care urc volumul peste 50%, basul provoaca un distors teribil din orice sursa si cu fisiere mp3/flac de calitate.

    Inainte de a pierde niste bani cu transportul, as avea nevoie de parerea voastra legata de problema mentionata.

    Boxa voastra se comporta la fel?

    Merci!

  2. Salut George. Selfie stick-ul este compatibil si cu samsung s9 plus? Am vazut mai multe stick -uri care suportă telefoane de maxim 6 inch și cu 60mm in latime

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.