Categorie: GADGET

TAKEOVER! – UNBOXING & REVIEW – Boxă Bluetooth cu încărcare Wireless

Sau încărcător Wireless cu boxă Bluetooth, sau stand cu încărcare wireless și difuzoare. Oricum i-ai spune nu e portabilă, este lipită de birou. Mă rog, așezată pe el.

Da, tot eu sunt, salutare și bine te-am regăsit la un nou takeover. Adică acel moment când preiau canalul de YouTube al lui George. Am văzut că ați apreciat clipul anterior, și numărul de like-uri vorbește de la sine. Vă mulțumesc, m-am întors, sunt aici. Deocamdată :)

Astăzi am pe masă o boxă… în fine, cum scrie mai sus, se numește MoonSonata și este de fapt un proiect de Kickstarter care nu a avut un succes masiv. A strâns banii ceruți și am înțeles că a livrat și produsul. George a pus mâna pe ea la un eveniment cred, probabil IFA sau MWC, acum mai bine de un an dar nu a avut timp de ea. Mie mi-a trezit curiozitatea mai ales pentru că folosesc de câteva săptămâni un Galaxy Note 8 care are încărcare wireless.

Deznodământul are loc în clip, și da, cel puțin una din funcțiile acestui 3 în 1 nu este ceea ce trebuie. Ghici ciupercă ce-i?

Dacă ți-a plăcut, like, share și subscribe, și lasă-mi mai jos un comentariu să îmi spui dacă mai facem astfel de preluări ale canalului. Mie îmi plac, și cred că mă descurc, tu ce spui?