TAKEOVER! – UNBOXING & REVIEW – Boxă Bluetooth cu încărcare Wireless

Sau încărcător Wireless cu boxă Bluetooth, sau stand cu încărcare wireless și difuzoare. Oricum i-ai spune nu e portabilă, este lipită de birou. Mă rog, așezată pe el.

Da, tot eu sunt, salutare și bine te-am regăsit la un nou takeover. Adică acel moment când preiau canalul de YouTube al lui George. Am văzut că ați apreciat clipul anterior, și numărul de like-uri vorbește de la sine. Vă mulțumesc, m-am întors, sunt aici. Deocamdată :)

Astăzi am pe masă o boxă… în fine, cum scrie mai sus, se numește MoonSonata și este de fapt un proiect de Kickstarter care nu a avut un succes masiv. A strâns banii ceruți și am înțeles că a livrat și produsul. George a pus mâna pe ea la un eveniment cred, probabil IFA sau MWC, acum mai bine de un an dar nu a avut timp de ea. Mie mi-a trezit curiozitatea mai ales pentru că folosesc de câteva săptămâni un Galaxy Note 8 care are încărcare wireless.

Deznodământul are loc în clip, și da, cel puțin una din funcțiile acestui 3 în 1 nu este ceea ce trebuie. Ghici ciupercă ce-i?

Dacă ți-a plăcut, like, share și subscribe, și lasă-mi mai jos un comentariu să îmi spui dacă mai facem astfel de preluări ale canalului. Mie îmi plac, și cred că mă descurc, tu ce spui?

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Salut George, am si eu nevoie de ajutor, vreau sa cumpar un Xiaomi Redmi 5 Plus, imi poti da niste detalii daca va fi ok cu garantia, daca telefonul este bun, etc? Multumesc !

 2. Salut George, am si eu nevoie de ajutor, vreau sa cumpar un Xiaomi Redmi 5 Plus, imi poti da niste detalii daca va fi ok cu garantia, daca telefonul este bun, etc? Multumesc !

 3. https://xiaomiromania.com/en/mobile-phones/xiaomi-redmi-5-plus.html#/29-version-4_gb_64_gb/41-color-black

  daca e destul de aproape sibiul de tine poate mergi si-l vezi inainte sa-l iei?

  e aproape identic cu redmi note 4x, doar ecranul e 18/9 versus 16/9. nu e rea combinatia de baterie mare cu snapdragon 625 pt un budget phone… tine bateria minim 2 zile (chiar 3 daca nu-l folosesti foarte mult) – 10-12h sot. mie personal inca imi place sa am butoane fizice…

  daca nu tii neaparat sa fie ecran 18/9 si nu vrei miui, incearca sa citesti si despre mi a1 are android one. tot acelasi snapdragon 625, dar android clean si dual camera.

  alta optiune e redmi note 5 plus (pro) care are acelasi ecran cu redmi5plus dar camera duala de pe mia1 si un upgrade la snapdragon 636 – care pare ca va fi urmatorul soc agreat de xiaomi.

  de pe honorbuy.com am mai comandat, shippingul lor din eu warehouse e excelent (desi un pic scump) primesti telefonul in 24-48h

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.