Zboruri cu întârzieri la Bacău!

tarom.JPG

Dacă aveţi prieteni la Bacău spuneţi-le să se pregătească nervos.

Fresh de la TAROM.

Din cauza faptului că aeroportul Bacău a suspendat operarea pentru aeronavele de capacitate mare, de tipul Boeing 737, ca urmare a unor lucrări de reabilitare a pistei, Compania TAROM este obligată să îşi anuleze toate zborurile internaţionale cu plecarea şi sosirea pe acest aeroport.
Astfel, închiderea aeroportului Bacău afectează zborurile internaţionale TAROM începând cu data de 14 decembrie 2007, când Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române trebuia să efectueze atât zborurile RO 481 ( Bacău- Torino) şi RO 482 (Torino- Bacău), cât şi RO 485 ( Bacău- Roma) şi RO 486 ( Roma- Bacău).
Din cauza acestei situaţii de forţă majoră, pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi, Compania TAROM a decis ca în cazul zborurilor Bacău- Torino, respectiv Roma, pasagerii să fie transportaţi la Bucureşti cu autocare, de unde vor efectua zborurile către Italia, pe curse suplimentare faţă de cele actuale. Pasagerii care trebuiau să ajungă de la Torino şi Roma la Bacău vor fi, de asemenea, transportaţi cu autocare de la Bucureşti la Bacău.
Pentru informaţii suplimentare, pasagerii sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată Agenţie TAROM sau să viziteze website-ul Companiei,www.tarom.ro
Conducerea TAROM îşi exprimă regretul pentru disconfortul apărut din cauza restricţiilor de pe aeroportul Bacău şi vine în sprijinul pasagerilor Companiei prin oferirea de catering la bordul autocarelor care urmează să-i transporte pe destinaţiile Bucureşti şi Bacău.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.