Universitatea Craiova la un pas de faliment!

u-craiova.jpgBreaking news de la avocatul Iulian Urban 

 „Avocatii nostri au scris catre LPF si FRF solicitand suspendarea din campionat a U Craiova si retragerea licentei intrucat clubul patronat de Mititelu a intrat in faliment, insa aceste doua foruri refuza sa faca acest lucru, incalcand legea si riscand un scandal la Uefa si Fifa de proportii extrem de mari. Mai mult, daca am respecta legea, ar trebui ca U Craiova sa piarda toate meciurile care au mai ramas de jucat in campionat cu 0:3 pentru ca ea este in faliment, si nici macar salariile jucatorilor nu se mai pot plati, fara acordul creditorilor si sub supervizarea judecatorului sindic desemnat in cauza. Situatia este fara precedent in vreunul din campionatele de fotbal din Europa , adica ca FRF sa dea dreptul de joc unei echipe care din punct de vedere juridic este in faliment , deci are personalitatea juridica suspendata!”

sursa: www.urbannews.ro . 

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Dar de uzurpare de calitati oficiale ati auzit? de fals, uz de fals, fals in acte publice?
    Din ce am citit in presa inteleg ca societatea dvs. solicita achitarea datoriilor de catre o societate ca are nume ASEMANATOR cu cea de la care aveti de incasat sume. Dar totodata dvs. uzurpati calitatea oficiala, faptuiti un fals, faceti uz de fals si prin inaintarea in instanta indepliniti fapta de fals in acte publice.
    Daca ati fi citit cu atentie legea 31 a societatilor comerciale ati fi inteles ca societatea este raspunzatoare in limita capitalului social (fapt pe care il ignorati).
    Sincer, in locul clubului de fotbal din Liga 1 v-as cere daune in cuantum dublu decat solicitati dvs. de la alta societate pentru folosirea frauduloasa eventual asocierea frauduloasa a numelui unei echipe cu dorintele dvs. Abia in acel moment ati fi inteles ca eventualele contracte le aveti semnate cu o societate reprezentata de o persoana si nu de catre clubul de fotbal din Liga 1 reprezentata de alta persoana…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.