Categorie: #casabuhnici

VLOG – L-am lăsat pe tata să supravegheze șantierul

În episodul anterior l-am provocat pe tata să îmi dea sfaturi pentru casă. Aveam planul gata pentru #casabuhnici și ne grăbeam să începem șantierul. Nu de alta, dar chiar vreau să mă mut la toamnă. Și nu doar eu ca să termin de finisat, toată familia. Să fie gata de locuit.

Am aplicat toate sfaturile pe care mi le-a dat, cu sfințenie, și am realizat că tot ce mi-a spus în acea seară la grătar s-a adeverit. Cu vârf și îndesat. Ai nevoie de șef peste oameni, supraveghetor peste șef și un om apropiat ție, de mare încredere, ca să îi supravegheze pe toți. El mă surprinde în fiecare zi cu lucruri la care ceilalți nu se gândesc, de la niște mure gustoase care să îmi îndulcească ziua, la cositul ciulinilor din curtea vecină ca să nu vină tot puful de la ei peste noi și să ne mănânce pielea pe tot parcursul lucrărilor.

L-am lăsat pe tata să se ocupe două zile de șantier, cât timp sunt eu plecat la ”cucuiata undeva prin Alpii Francezi”. Așa este cu promisiunile, am confirmat această plecare acum multă vreme, nu puteam să spun acum că nu mai merg.

Spune-mi și tu în comentarii care este cel mai important om din familie pe care te poți baza. Iată o idee interesantă, te poți baza pe tatăl tău întotdeauna când ai nevoie de ceva? Eu sunt sigur că da. Le mulțumesc din nou celor de la Gillette care au venit cu propunerea de a ne băga puțin mai serios în seamă tații. Dacă vreți să faceți o supriză plăcută taților, pachetele Gillette – Ce e mai bun, pentru cel mai bun tată încă se mai găsesc în magazine.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.