VLOG cu Lorena – Ce ne-a plăcut și ce ne-a enervat în 2016

vlog_lorena_george_buhnici_2016_intrebari_interviu

La fiecare revelion fiecare dintre noi are niște rezoluții. A mea este 4K de ceva vreme. Lăsând la o parte glumele legate de tehnologie, parcă ți-am spus acum câteva zile să lași telefonul deoparte.

Stai cu famillia de Crăciun și de anul nou, e mai important. Așa cum se poartă și la mulți alții de prin online, încheiem anul cu câteva mesaje frumoase de urare. Sau cu un interviu care se vrea mai personal, mai picant puțin. Asta pentru că are loc între mine și Lorena. V-am spus că vreau să mă apuc de vlogging, cred că sunt aproape de a îmi îndeplini dorința, nu?

Bine, prima ar fi să văd #casabuhnici pe picioarele ei, și să îmi petrec acolo sărbătorile de final de an. Mai apoi sunt multe alte proiecte pe care le ”coc” de ceva vreme. Vine și vremea lor, cu siguranță. Cred că cel mai important este să prioritizez mai bine timpul. Atât al meu cât și al colaboratorilor mei. Așa e corect, ca fiecare să ne bucurăm de el cât mai eficient.

Dar, până la anul, adică peste câteva zeci de ore, vă las să urmiți cel mai nou vlog. Grijă mare cu el pentru că este o raritate. :)

PS: Știu că o să mă întrebați de mașină, Este un Ford S-Max Vignale. Review-ul complet aici >>>https://cavaleria.ro/?p=17124

Ultimele articole

Articole recomandate

103 Comments

  1. Salut George si la multi ani !
    Nu stiu daca e doar impresia mea sau asta e realitatea, dar review-urile tale sunt din ce in ce mai bune.
    Imi place foarte mult cum vorbesti si cantitatea de detalii pe care o oferi in fiecare clip. Din punctul de vedere al unui follower te descurci minunat, depui un efort considerabil pentru a realiza toate aceste lucruri, dar cel mai important este ca le faci pentru ca iti place foarte mult, daca nu chiar iubesti ceea ce faci(cum ai mentionat intr-un review de al tau) si se vad rezultatele. Te respect foarte mult , iti respect munca pe care o faci si meriti toate laudele. Poate am fost prea sensibil :) , dar mi-am luat o piatra de pe inima spunandu-ti toate aceste lucruri pt ca te admir. Sper ca nu suna creepy :))
    Tine-o tot asa si anul acesta si mult succes in proiectele tale. Multa sanatate, energie, echilibru(cum a spus Lorena) si un an nou fericit.

    One of your biggest fan :D

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.