Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Honor 7 lite – Hmmm…

honor_7_lite_unboxing_review_test_pret_buhnici

E ceva cu telefonul acesta… nu știu exact ce anume. Parcă l-am mai văzut prin studio. Are o cutie albastră și seamănă cu cele opt cutii albastre din ultima cameră… Stai, mi-am dat seama, am de dat la Giveaway nu mai puțin de opt bucăți. Și eu abia acum îi fac review-ul. Înscrie-te pe www.buhnici.ro/giveaway

Să începem așadar cu review-ul. Dacă nu știați, Honor este tot în curtea lui Huawei, deci puteți avea încredere că este un dispozitiv bun. Acest Honor 7 lite este un model pentru cei cu un buget sau cu pretenții ceva mai mici. Costă doar 800 de lei la liber și face multe pentru acești bani. În primul rând avem un ecran de 5.2 inci FullHD. Nu sunt chiar atât de multe telefoane de buget cu un astfel de ecran. De obicei găsim 720p la acești bani.

În al doilea rând, vine cu un procesor mai potent decât mă așteptam. E construit tot de cei de la Huawei dar reușește să susțină cam orice aplicație instalezi pe el, fără nici un fel de probleme. Sigur, are doar 2 GB de memorie RAM, dar și așa, sunt surprins că pe Android 6.0 se descurcă exemplar. Ba chiar mai rămân 1 GB liberi și pentru aplicații. Nice.