VIDEO – ASUS Zenbook 3 – Primul MacBook Killer!

 

asus_zenbook_3_review_pret_video_buhnici

L-am văzut la IFA Berlin și mi-a plăcut. V-am povestit de el și la iLikeIT și l-am butonat și pentru blog. Pentru că îmi place și pentru că la modul cel mai serios, este primul MacBook killer care excelează la toate capitolele. Realist vorbind, cred că cei de la ASUS au luat MacBook-ul acela de 12 inci și au cerut echipei de design și producție să facă un ultrabook mai bun din toate punctele de vedere. Este de asemenea primul laptop care mi-a impresionat soția.

E adevărat, îi place și îl vrea. Va trebui să mă conformez. Dar întâi îl testez. Până acum îmi place, e mai ușor, mai rapid, mult mai rapid ca alternativa care era de fapt un MacBook, acela de 12 inci. Sunt destul de sigur că cei de la ASUS chiar așa l-au gândit, să fie un MacBook killer pentru că îl bate cam la toate capitolele. Greutate, viteză, ecran, putere de calcul, ecran. Au însă și o asemănare destul de deranjantă, cel puțin pentru moment: un singur port USB 3.1, Type-C. În apărare lui Zenbook 3 însă, acesta vine și cu un adaptor la USB normal și HDMI, în pachet. Eu nu l-am avut pentru că e un model de test dar credeți-mă pe cuvânt.

Așadar, voi ce părere aveți de el? Ați văzut clipul cu review-ul? Vă place sau nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

83 Comments

  1. Salut,George.Eu am un Asus Zenbook ux430uq pe cere tot tu mi l ai recomdat(iti multumesc foarte mult pentru asta,este foarte bun) si printre porturile lui am usb 3.1 si usb-c.
    Spune mi,te rog,ce hdd extern mi-ai recomanda.Am vazut produse de la WD sau LaCie porche design,dar nu stiu pe care sa l aleg.Pretul sa fie pana in 500 lei,am nevoie de 500 gb sau 1 Tb. Si exista posibilitate sa conectezi hdd ul la leptop prin usb-c – usb-c? Nu stiu care este mai rapid,usb 3.0 sau usb-c.
    Iti multumesc pentru timpul acordat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.