Categorie: GADGET

VIDEO – Ulefone Metal – Join the Metallic Fashion…

ulefone_metal_review_buhnici_video

Se pare că s-au înmulțit telefoanele chinezești care ajung la mine pentru review. Nu e vina mea, voi le cereți. Încă nici nu am auzit de jumătate din modelele de care mă întrebați pe blog, însă recuperez.

M-am amuzat copios când am citit specificațiile de marketing ale lui Ulefone Metal, sigur ați văzut asta pe Facebook. E comic mai ales dacă stai să te gândești că producătorii nu au nici o tangență cu limba engleză și totuși probabil o mare parte din dispozitivele lo sunt vândute în afara Chinei.

Revenind la ale noastre, Ulefone Metal e un telefon interesant. Metalic. Și recunosc, îmi place cum arată, e chiar frumos. Vine cu două folii pentru ecran, una deja aplicată, și chiar și cu o carcasă de tip flip. Cuiva de la Ulefone îi era tare teamă că acest model se va zgâria prea tare. Poate știu ei ceva, nu?

Nu e cel mai puternic însă nici cel mai slab, chiar se mișcă decent. Android-ul este foarte curat, cu mici optimizări de la ei însă curat. Ecranul este destul de bun, cel puțin din punct de vedere culori. Rezoluția e decentă, HD, dar are un avantaj asupra bateriei.

Cel mai bine vizionezi review-ul video, vă spun tot acolo :)