Categorie: GADGET

VIDEO – Sony Xperia E4, nu Z4. Deci E4

Sony_Xperia_E4

Știu, și eu mi-aș fi dorit să îi fac review-ul lui Z4, mai ales acum că update-ul pentru Z3 a adus ceva funcționalități extra și ceva mai multă stabilitate. Va fi drăguț să le compar. Din păcate Z4 e doar pentru japonezi, pentru moment, iar noi avem treabă cu E4, de la capătul opus al listei de prețuri.

Sony Xperia E4 este probabil cel mai ieftin telefon, pardon, smartphone cu Android… al producătorului. Am ezitat, m-am informat mai bine și există telefoane cu Android mai ieftine de 500 lei. Nici unul ca acesta. E4 are un ecran generos de 5 inci, cu o rezoluție mai puțin generoasă. Interfața e bine gândită, în așa fel încăt parcă nu te deranjează atât de mult pixelii mai mari ai ecranului.

Sunt sincer atunci când îți spun că prima dată când l-am luat în mână mi s-a părut un telefon urât. Capacul carcasei rotunjite la margine are însă un rol important, acela de a proteja display-ul la șocuri. Mai exact atunci când vrei să îl bagi în buzunar și îl scapi pe lângă. oricare ar fi buzunarul. Bateria nu e detașabilă, chiar dacă se scoate capacul din spate. Aici poți introduce însă un SIM și un card microSD. Dacă locuiești în Asia sau India atunci poți introduce două cartele SIM. Sunt sigur că dacă asta e situația atunci nu citești acest review.

Eu îți recomand să arunci o privire și peste review-ul complet pentru că Sony Xperia E4 este un telefon care merită banii tăi, fără nici o îndoială. Mai ales dacă ai 10 ani sau 50 și nu vrei să îți bați capul cu tehnologia.