VIDEO Skoda Octavia vRS – benzinăăă

Screen Shot 2015-02-01 at 20.51.53

În fiecare din noi există un pilot de curse. Trebuie doar să-i hrănești orgoliul cu plecări de la semafor, ucigătoare de pneuri, sau drumuri ca-n palmă, șerpuite.

Problema e că atunci când deschizi subiectul cu prietena/soția despre o mașină nouă, e cam greu s-o convingi că mașina pe care o vrei tu are peste 200 de cai putere. E imposibil.

Dar, dacă îi spui că e o Octavia, nu-i prea îi dai de bănuit.

Locuri pentru 5 persoane, poți s-o iei și albă sau albastră, portbagaj în care încap toate hainele copilului până la 18 ani.

E și sigură și e ușor să faci pe breazul cu ea. XDS e o șmecherie electronică deșteaptă. Un fel de ESP upgradat care ține loc de diferențialul mecanic pe care l-am apreciat atât de tare pe Megane sau Focus RS.

Vorbă lungă, sărăcia omului:

Ultimele articole

Articole recomandate

94 Comments

  1. ce injectoare are masina 2.o tdi 184 cai? bosch ? si de ce mi se intampla uneori sa nu`mi intre in treapta 1 masina este noua am abea 400 de km

  2. George,de ce recomanzi in continuare gunoaiele astea de motoare de 2.0 tdi de la VAG ????????????????(ai aspus in reportaj ca ai alege diesel !)
    Eu mi am luat octavia 3 – 1,8 tsi(de frica, daca pot spune asa), pentru ca nu vreau sa mai aud de INJECTOARE, VOLANTA , EGR si alte belele d astea specifice grupului VAG!
    Sunt deja la a 3 a octavia si pot sa spun ca RS ul e o mare teapa… Nu merita banii in plus, n ai unde sa l alergi !!! N are nici macar un kit de caroserie mai extravagant, ca sa te convinga / pacaleasca s o cumperi !!!!!!! Inteleg ca trebuie sa fie tot timpul mai jos decat vw sau audi, dar si sa mi ceri banii astia pe rs …..
    Pretul la RS e exagerat pt o skoda !!!!!! E mult si 20000,cat am dat eu pe a mea,ce sa mai zic de rs !!! La banii astia,mai bine fac ce fac toti romanasii snobi-dau o fuga in germania si mi iau un audi a5 – sh !!! Firma sa se vada, nu ???? :-))

  3. Nu urmaresc de mult timp prezentarile voastre auto si nu le-am vazut inca pe toate, dar in ce am vazut pana acum nu cred ca e vreuna in care sa nu fi depasit viteza legala. Pentru mai mult de cateva secunde, in mod repetat. E corect? Apreciem ca doriti sa ne aratati concret ce pot masinile alea, dar daca doriti sa scoateti untul din ele, duceti-va intr-un spatiu izolat, fara obstacole, trafic etc. Nu? Faceti si voi pe modelul Top Gear, pe un aeroport, aerodrom, parcare de supermarket. Ce parere aveti?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.