VIDEO Samsung Galaxy Note2 – S3 la pătrat!

Dinozaurii trăiesc printre noi și sunt artiști. Cam asta e povestea lui Samsung Galaxy Note ajuns la generația a doua, adică Note2. Uriașul coreean este de acum mai lucios, adică glossy și parcă mai ușor de ținut în mână. Adică nu o să pară o paletă de ping-pong, pentru bărbați vrednici cu palme sănătoase. Ba da, o să arate ca o paletă de ping-pong, chiar și pentru ei. Dar e una mai mică decât modelul anterior.

Ecranul este de acum 16:9, adică perfect pentru video HD însă are 5,55” în diagonală și o să transforme mâna unei domnișoare într-un accesoriu în loc ca lucrurile să fie pe dos. Face deasemenea ca iPhone5 sau Galaxy S3 să arate ca jucăriile unui copil. Este o priveliște demnă de o experiență Jurassic Park.

Ca să continui pe aceeași linie de idei, acesta este telefonul pe care nici o domnișoară/domnișor metrosexual nu o să îl țină la vedere, în vârful degetelor în timp ce pășește interesant/ă cu poșeta atârnată de același braț. Sau mai știi ce modă mai izbucnește prin mall-uri?!?!

Râdem, glumim, iată review-ul meu video serios, mai jos.

 

Am prezentat Samsung Galaxy Note2 și la iLikeIT.

Acest test are o continuare. O să postez în curând un clip video despre Samsung AllShare Cast Dongle. O cutie mică, neagră și deșteaptă care va desființa Smart TV-ul. Sau o să îl oblige măcar să fie cu adevărat deștept…

Ultimele articole

Articole recomandate

81 Comments

  1. Am un telefon Samsung note 2… si de cateva zile mi-am cumparat un allShare Cast Dongle,de cand l-am cumparat o singura data am reusit sa connectez telefonul la televizor prin allShare Cast. De atunci de fiecare data cand incerc sa il conectez imi apare o fereastra in care scrie : S-a descarcat o actualizare Screen Mirroring.Pentru actualizare reporniti Screen Mirroring. Ii dau ok si se opreste…. ce sa fac???multumesc

  2. Salut George! In momentul actual in data de 23.04.2015 care telefon este mai bun dintre samsung galaxy s3 lte ( varianta 2 gb ram) si samsung galaxy note 2, bineinteles ambele avand android 4.4.2. Mersi astept un raspuns cat mai repede!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.