VIDEO – BOSE SoundSport – Căștile perfecte pentru alergat!

bose_soundsport_review_pret_video_unboxing_buhnici

Bine, nu chiar perfecte, aproape perfecte. Nu există perfecte, știu și eu asta. Dar, din ce am testat eu până acum, Bose Soundsport se apropie mult de acest titlu. Sunt deștepte, sunt destul de mici dar nu foarte mari, stau bine în ureche – lucru foarte important în timpul alergării, și au o autonomie mai mult decât decentă. Pentru că sunt destinate activității fizice e normal să dețină și ceva rezistență la transpirație sau câțiva stropi de ploaie. Nu exagera însă, mai bine le bagi în buzunar dacă plouă torențial. Nu sunt chiar ieftine la 600 de lei, și dacă nu ai grijă de ele îți va părea rău. 

Din experiența mea însă, cel mai des căștile se strică atunci când le bagi în buzunare sau le arunci în geantă. De aceea îți recomand să folosești cu încredere o husă, de fiecare dată când le transporți. Soundsport vin cu una în cutie, și, spre deosebire de alte căști de genul, dacă pierzi acea husă sau unul din capișoanele de urechi le poți comanda separat de pe site. O bilă albă aici pentru Bose. Mai caut și acum capișoane de silicon medii pentru o pereche de Sennheiser Momentum, o pereche de căști foarte bune la care nu se potrivește însă mai nimic.

Ultimele articole

Articole recomandate

73 Comments

  1. Hmm, parca mai bine arata pe aqua, decat pe negru. Le-am folosit si eu 2 saptamani, acasa, in masina, la sala si la alergat. Merg peste tot. Mi-ar fi placut sa fi avut si magneti pe casti, care sa tina cele 2 capete lipite intre ele, chiar daca au clips-ul acela. Atarnau mai frumos asa si nu ajungeau pe spate la miscari mai bruste.

  2. Salut. Foarte bun review-ul. Poate pe viitor reusesti sa faci un review si la JayBird X2 sau Freedom. In legatura cu Spotify, as dori sa ne arati cum se poate instala si sa functioneze in RO pentru iOS si Android. Multumesc.

  3. Salut! Cand ne faci video-ul cu spotify? Spotify a inceput sa opreasca din piraterie. Oamenii care au facut asta au primit mail-uri (abnormal activity)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.