Video – Renault Latitude 2011 în București

Mașina, încă nelansată, poate fi văzută ocazional prin București. Ar trebui făcută publică prin aprilie teoretic, până când Renault pregătește stocurile necesare. Modelul este un exemplar din gama mare, adică peste Laguna. Va înlocui Velsatis, o mașină excepțional de bună și de prost desenată pentru aceste vremuri deopotrivă. Printre dotări am observat motorul de trei litri V6 dci de 220CP, anunțat la SIAB-ul din 2007, cutie automată și tot ce mai este necesar clientului business. Va concura modele mai rasate dar mai scumpe ca Mercedes E-Klasse, Audi A6, BMW Seria5, Citroen C6 pe care se pare că le va bate la preț dar nu și la senzația de lux. Prețul estimat de vânzători este de 30.000 de euro dar nu cu foarte mult in plus.
Spatele arată excelent, însă botul mă duce prea mult cu mintea la Saab 9-5 în partea superioară și la Honda Accord în cea inferioară, la bară.

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

  1. Posed un Latitude V6 Dci, am deja 38.000 Km.
    De 8 ani am achizitionat numai Renault si ma declar multumit. Am in firma Vw, Saab si Peugeot. Renault e peste ele, au fiecare peste 3-400.000 Km

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.