VIDEO – Primele impresii despre Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung_Galaxy_Edge+_Buhnici (5)

Cred că nu mai este o surpriză absolută pentru unii dintre voi faptul că Galaxy S6 Edge+ este de fapt un Galaxy Edge pe steroizi. Adică așa cum trebuie să fie, un smartphone cu un ecran generos, curbat pe ambele laturi și ceva mai potent decât frățiorul său mai mic. Nu prea mult că strică. Are în plus un GB de RAM, și cam atât.

Mie îmi place, mai ales ecranul. E de la sine înțeles faptul că cu cât mai mare cu atât mai bine, mai ales dacă îl poți folosi relativ ușor și cu o singură mână. În plus, ecranul e superb,  magnific chiar. Are aceeași rezoluție ca primul Edge, QHD, însă nu îl afectează negativ. Eu zic că e maximum necesar pentru un ecran atât de mic. Când mă gândesc că laptopul meu are aceeași rezoluție…

Are instalat Android 5.1.1, ultima versiune. Așadar are ultimele update-uri și ne așteptăm să funcționeze rapid și stabil. Nu lipsește interfața proprietară TouchWiz de la Samsung. Trebuie și ei să se diferențieze cumva nu?

Lângă Galaxy S6 Edge+ și alături de Galaxy Note 5 am găsit un nou tip de încărcător wireless. Arată la fel ca cel vechi însă promite o încărcare mult mai rapidă. Dacă primul avea o intensitate de 1 Ah acesta ar putea avea 2 Ah. Astfel, bateria de 3000 mAh a lui Edge+ putându-se încărca mai repede și wireless. Aproximativ o oră și jumătate după calculele mele. Sunt curios însă dacă se și încălzește mai mult.

Prețul va fi unul măricel, probabil va trece de 4000 lei. Vom vedea când apare în magazine desigur.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salutare George….am un fake Samsung s6 edge+
    Este fake 1/1…..nu difera multe chestii…..;)
    Am display.ul spart la el și as vrea sa îl schimb,crezi ca s.ar potrivi un display de Samsung s6 edge+ original?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.