VIDEO – PNI S506 – GPS cu Waze! Era logic, nu?

pni_s506_gps_waze_google_maps_buhnici

Mă așteptam să se întâmple mai repede însă e bine și în 2016. Avem un GPS cu Waze. Bine, e practic o mini tabletă cu Android care vine preinstalată cu Waze.

Într-un fel e normal, gps-urile trebuie neapărat să se reinventeze dacă vor să supraviețuiască iar aceasta e cea mai logică soluție. Waze-ul a înlocuit de mult la mine în mașină un GPS destul de performant la vremea lui.

Nu trebuie să mă mai chinui să instalez hărți pe el, sau să le cumpăr. Deschid Waze-ul și am în timp real toate informațiile despre trafic posibile. Ba chiar și fotografii cu locul unde este aglomerat sau este accident. Dacă vreau pot intra în discuție cu utilizatorii activi să îi întreb de ce stau atât pe valea Prahovei. Hai, nu mă certați, nu e vina mea că vreau să îmi văd părinții mai des. Chiar cred că sunt norocos că m-am născut la munte.

PNI S506 este o jucărie interesantă, și cel mai important este că nu mi-ar părea prea rău după ea dacă mi-ar fura-o din mașină. Aceasta este și logica, să ai un dispozitiv ieftin pe post de GPS, nu telefonul mobil cu toate datele importante pe el.

Ultimele articole

Articole recomandate

53 Comments

  1. amuzant ca pe la minutul10:45 spui ca poti sa bagi un stick de net. merge cumva un spliter sa poti sa-l si incarci si sa ai si net in acelasi timp de pe usb ? altfel nu vad rezolvarea avand in vedere ca are o baterie ce tine 20 min. la ce ar folosi stickul de net ?

  2. Waze-ul fara internet nu merge.
    – Internet prin telefon (consuma bateria telefonului foarte repede – deci trebuie sa ti la incarcat si telefonul => 2 prize ocupate – GPS+tel)
    – Internet prin stick => nu iti mai ramane port pentru incarcarea GPS-ului, mergi cat te tine bateria apoi ….nu mai ai internet ca trebuie sa scoti stick-ul

    Dispozitivul asta e prezentat ca „WAZE” , nefiind posibila folosirea lui independent ci doar impreuna cu alt device (fie telefon , fie stick internet). Deci ai WAZE dar nu-l poti utiliza…. Mama ei de legislatie permisiva pentru a promova un produs care depinde in totalitate de alt produs si fara sa mentionezi asta…..

    Daca avea slot de SIM card pentru conexiune la internet era altceva, dar cum nu are ….ramane sa iti iei router-ul wi-fi dupa tine , conduci din casa sau iti incingi/consumi telefonul ca sa share-uiesti internet …..

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.