VIDEO PEUGEOT 2008 – SUV-ul crossover break de oraș

Untitled

Peugeot 2008 continuă seria surprizelor frumoase franțuzești. Grupul PSA revine la forța anilor 70-90. Se reinventează deștept după o criză năucitoare. Peugeot te face să crezi că îți poți cumpăra o mașină premium la bani de volum.

2008 pare mașină individualizată. Arată bine atât la interior cât și la exterior. Are un design dus spre extrem, dar reușit. Chiar dacă toată caroseria e așezată pe o platformă destul de veche, nu vei simți acest lucru. Platforma e deja testată și para-testată, deci nu vei avea probleme de fiabilitate.

E pentru tine acest Peugeot? Da, dacă ești tânăr și vrei mai mult decât un break de oraș. Ca minusuri văd ergonomia. Nu vezi vitezometrul și turometrul din cauza volanului care și el este prea mic. Și va trebui să scoți ceva bănuți din buzunar daca vrei să arate bine. Adică versiunea de baza pleacă de la 13.000 Euro cu TVA. Allure te duce la vreo 20.000 cu dotări cu tot. Și parcă tot e puțin. Așa că mergi la un test, o să rămâi surprins.

Cum ti se pare Peugeot 2008?

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

  1. Bună ziua ! As dori un sfat….nu știu ce sa aleg.. Renault captur sau peugeot 2008..anul fab 2018. (ideea este ca îmi doresc un,, mini suv)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.