VIDEO Allview Viper S – unboxing și review

Allview Viper S buhnici (8)

Ieftin și bun nu există. Dar cu preț moderat și performanță peste medie? Așa începi să gândești ca mine. Mereu caut acel device care să împcheteze performanță la prețuri corecte. Să iei cel mai tare și mai nou înseamnă să plătești ”premium” și este OK dacă îți permiți. Viper S de la Allview este una dintre mai interesante platforme dual-sim pe care am testat-o. Display de top, procesor Qualcomm cu RAM mult și o cameră bună într-un pachet complet de accesorii. Partea cu tag-urile NFC este încă o adiție cool care te va distra mai întâi și apoi o să îți provoace imaginația. Am făcut un mic tuturial și pentru acestea.

Ai mai jos unbonxing, review video și o galerie foto în comparativ.

Ultimele articole

Articole recomandate

171 Comments

  1. am tlefonul de 6 luni a mers bine 4 luni acum face figuri daca sunt sunat da ocupat sau daca nu da ocupat nu ma aud bine cu persona care vorbesc si invers am sal duc la garantie ……

  2. Am o problema cu acest telefon. L-am achizionat de la un magazin Flanco, am instalat aplicatia Facebook iar cand dau sa trimit mesaj vocal pe facebook in chat mi se blocheaza. Inchid aplicatia, deschid camera video si imi spune ca aplicatia de inregistrare trebuie inchisa. L-am trimis in serive mi-au schimbat softul si degeaba. L-am trimis iar. Ati patit si voi la fel? Sau care ar fi cauza?

  3. Multumesc de raspuns. Am mai multe probleme la el. L-am trimis la ei in serive si a venit cu aceeasi problema si chiar de doua ori. Ce pot sa fac?

  4. Bună ziua, vroiam să întreb dacă știți cumva cum rulează un joc gen Real Racing 3, pe acest tip de telefon. Personal am vazut telefonul la o cunoștință și mi-a plăcut cum funcționează. Mulțumesc frumos.

  5. Si eu am tot ace’iasi problema la allview v1 viper s 2 GB Ram , si am pus pe telefon slot card 64 GB si 16GB interna am memorie destul de multa si cand descarc jocuri mai mari gen Smurf Villages , Shark Hungry ,real racing 2,3 de pe Magazin Play Imi da eroare 911 nu stiu ce sa ii fac @ am citit pe aici si e de la soft update nu – mi-sa facut deloc exista vre’o sansa sa faca ceva astia de la Allview

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.