VIDEO Opel Corsa – The cutie pie

corsa

Cum, domnișoarele nu se pot distra? Eu zic că da, atât timp cât aleg motorul de 1,0 turbo de pe noul Corsa. Doamne, ce-i mai place să fie turat. E un pic puturos în turații mici dar urcă spectaculos spre linia roșie.

Totuși, o tratăm serios. Va fi mașina multora pentru navetă și transport de bară la bară. Și din nou contează cum te simți în ea. Interiorul este un mare pas în față. Gata cu liniile ascuțite în care te puteai tăia. E totul curat și elegant, cum îi șade bine unei mașini nemțești.

Pe șosea Corsa e… normală. Cu mai mult accent pe confort decât pe sportivitate. Și am simțit asta când am făcut un drum de vreo 400 de kilometri prin afara Bucureștiului. Spatele meu nu a plâns. Și pasagerii pot sta confortabil dacă au sub 1,75m înălțime.

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

 1. Suspensia independentă are rolul ei. Evident că pe o mașină mică nu ai nevoie de ea. Ar fi mult prea scump, oricum.

  Însă, pe mașini mai mari, deja e diferență de confort. DS5 are punte și se simte, a fel și pe Golf sau Octavia. Sunt diferențe mari între același model dar cu setări diferite de suspensie.

  Pe Honda e magie… Abia aștept să văd cum se descurcă pe șosea.

 2. Salutare, George si Marian!

  Nu stiu daca la un test cu alta masina e potrivita intrebarea asta, dar, voi ce parere aveti despre scandalul VW din SUA? Credeti ca si la noi VW o sa piarda increderea oamenilor?

 3. Salut! Ce ai vrut să spui când te-ai referit la faptul că ambreiajul trebuie „gâdilat” pentru a obține o schimbare lină a treptei de viteză? Cred ca aceeași problemă o are și motorul 1.2tsi cuplat la cutia în șase rapoarte.

 4. „ E totul curat și elegant, cum îi șade bine unei mașini nemțești„
  E facuta in Germania, e adevarat,dar daca as fi un pic carcotas as intreba daca Opel nu e divizia europeana a lui GM(din Sua) :)

 5. daca e copie fiat ca si la corsa d, mai bine nu; oricum masini pe benzina de ~1000cc sunt DOAR 208 yaris si fiesta. restul sunt niste chinuri zilnice pt sofer. mergeti la test drive si verificati

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.