Noul MyCarrefour cu și mai multă brânză (P)

Carrefour.ro

Voi știți câte pagini de lactate sunt pe Carrefour.ro? 12. A câte 75 de produse pe pagină. Adică? 900 de tipuri de lapte, iaurt, brânzeturi și alte rezultate delicioase ale păscutului. De preferat pentru mine să fie grase, cu smântână. De oaie sau de capră. Chiar și bivoliță. :)

Să revenim la treaba noastră. Acum o vreme i-am dojenit pe cei de la Carrefour pentru site-ul lor. În primăvară mi-a fost înfiorător de greu să comand ce îmi doream deși chiar îmi doream ceva de la ei. Între timp platforma a primit mai multă afecțiune și acum începe să meargă.

Nu este la 100% dar e un mare pas înainte și la experiența de cumpărare atat online, cat si offline, nu doar la… sortimentele de brânză. Care sunt importante dar… ați înțeles ideea.

Site-ul este modernizat si arata in sfarsit bine si de pe mobil. Poti sa vezi promotiile si cataloagele pe care le stiti deja. Cea mai interesanta mi s-a parut sectiunea de retete. Ingredientele se adauga, cu un singur click, in lista de cumparaturi. In plus, poti crea meniul saptamanii si apoi lista cu toate ingredientele de care ai nevoie. Lista care poate fi trimisa ulterior unei alte persoane, de exemplu pe Whatsapp.

Listele de cumparaturi din zona de retete se pot folosi si pentru haine. In zona dedicata brandului Tex, putem crea tinute pe care sa le adaugam in lista de cumparaturi si le putem distribui pe Facebook si Instagram. In plus, putem localiza cu usurinta cel mai apropiat hypermarket Carrefour care comercializeaza produse Tex.

TEX

Aplicatia de mobil e deja disponibila pe Android si urmeaza sa fie lansata si pe IOS.
Toate listele pe care le faci pe calculator se sincronizeaza automat cu cele din aplicatie, deci nu se pierde nimic.

Screen Shot 2015-09-24 at 09.30.12

Screen Shot 2015-09-24 at 09.30.02

Aplicatia Carrefour

Hai cu share la rețete și ținute!

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.