VIDEO Noontec Powa 10.000mAh – încarcă telefonul și tableta deodată!

Noontec Powa www.buhnici.ro

Noontec Powa este pur și simplu cel mai tare acumulator extern pe care l-am testat până acum. După Noontec PowerMe 9000, micuța companie taiwaneză a avansat frumos și a regândit bateria externă care acum a primit un nume exagerat de hip-hop. Noontec Powa este un fel de Greuceanu al acumulatorilor de Li-Po capabili să încarce bietele telefoane moderne, ahtiate după amperi. Noutatea față de modelul anterior nu este doar creșterea de capacitate cu 1000 mAh, adică aproape încă o încărcare pentru un smartphone. Au apărut două mufe noi și o idee mai utilă pentru încărcarea acumulatorului care va ajunge și el inevitabil la priză. Ai aici testul meu video.

Am mai scris despre doi acumulatori Noontec aici. Unul sub formă de carcasă de iPhone și PowerMe 9000, ambii disponibili deja la noi.
Prețul pentru Noontec Powa, actualizat la zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. Salut. As putea incarca aceasta baterie externa (noontec pawa 10000) cu un incarcator de Samsung Galaxy Note 3, sau cu orice alt incarcator de 2 amperi? Multumesc.

  2. Salut. Vreau sa stiu daca acest acumulator mi-ar putea incarca un telefon Allview V1 Viper. Acumulatorul de pe telefonul meu trebuie sa fie Li-Po ca sa poata fi incarcat ? Doresc sa-mi achizitionez un asemenea acumulator si nu stiu ce sa fac .

  3. Salut!

    Mare smecherie. Aia de la Anker aveau deja pe piata un acumulator de 10.000 cu doua iesiri USB. A descoperit Noontec-ul roata. Reclama asta, domnule… Ala era deja aparut si acum e si mai ieftin. Ca asta mai are si cheltuieli de reclama. Nu sunt fan nici unul nici altul si nu stiu daca cei 10.000mAh ai aluia sunt mai tari decat cei 10.000 ai astuia. Dar asa, stii…ca si chestie…

    Vanzare buna!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.