VIDEO Noontec Powa 10.000mAh – încarcă telefonul și tableta deodată!

Noontec Powa www.buhnici.ro

Noontec Powa este pur și simplu cel mai tare acumulator extern pe care l-am testat până acum. După Noontec PowerMe 9000, micuța companie taiwaneză a avansat frumos și a regândit bateria externă care acum a primit un nume exagerat de hip-hop. Noontec Powa este un fel de Greuceanu al acumulatorilor de Li-Po capabili să încarce bietele telefoane moderne, ahtiate după amperi. Noutatea față de modelul anterior nu este doar creșterea de capacitate cu 1000 mAh, adică aproape încă o încărcare pentru un smartphone. Au apărut două mufe noi și o idee mai utilă pentru încărcarea acumulatorului care va ajunge și el inevitabil la priză. Ai aici testul meu video.

Am mai scris despre doi acumulatori Noontec aici. Unul sub formă de carcasă de iPhone și PowerMe 9000, ambii disponibili deja la noi.
Prețul pentru Noontec Powa, actualizat la zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. Va fi interesant pretul la care va aparea. De ce ? Pentru ca in max. 10 zile imi ajunge o alta varianta de acumulator cumparat din China (nu dau nume) care are aceleasi optiuni si in plus un led incorporat pe post de lanterna. Insa are, cel putin teoretic, de 14000 mAh si care m-a costat 44,4 $.
    Tot pe piata din China exista deja si de 20000 mAh de la care se pot incarca si laptop-urile. Dar astept sa vad personal cum se comporta cel de 14000 (pentru ca de altii este laudat destul) si apoi o sa trec si la unul mai mare.

  2. interesant device-ul , dar avand in vedere ca acumulatorii externi inca costa foarte mult , acest device nu ma astept sa fie ieftin .

  3. Deja sunt pe piata mai multi acumulatori din astia „power bank” de 20000mah. Cel mai potent pe care l-am gasit e „turcom ultra capacity” de 33600mah (nu am tastat gresit- trei zeci si trei de mii !).

  4. “power bank” de 20000mah am eu si sunt foarte multumit, nu am reusit inca sa testez daca incarca telefonul de 20 de ori. inainte de acesta am avut de 12000 mAh care mi-a incarcat telefonul (baterie de 1200 mAh) de 8 ori

  5. Versiunea de 9000 mah o am eu! Sunt super multumit de el! In cazul nostru (cei care au aceasta varianta) nu inteleg de ce am face un upgrade la versiunea de 10000! Stiu sigur ca cel de 9000 se descurca sigur cu un iPad sau un Galaxy Tab!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.