VIDEO Mazda 3 Sedan – Pui de samurai!

Mazda 3 (2014)

Mazda 3 nu este pentru oricine. Multe dintre mașinile vândute astăzi au suspensii moi, servodirecție la servodirecție la servodirecție, cutie cu timonerie din elastic de underwear.

Mazda 3 opusul. Suspensie dură, dar care e confortabilă la drum întins, acolo unde nu există guri de canalizare, o direcție greoaie în standardele de azi și o cutie care parcă vine de pe RX8.

Chiar și motorul, de 1,5 benzină, îi place să fie turat. Se aude chiar ok.

Nu e gândită ca o mașină sport, dar pe șosea stă ca un hot-hatch. Are vreo 1100 de kilograme cu tot cu șofer. Adică e agilă, accelerează ușor și face consumuri ireale. Treptele pot fi schimbate jos în turație, undeva la 1900 de ture, rapoartele sunt scurte pentru ca are cutie în 6 trepte. Pe un drum de 30 de kilometri în oraș, am scos un consum mediu de 7,1 l/100km, în zi de lucru.

Așează-te confortabil pentru testul nostru video.

Ultimele articole

Articole recomandate

112 Comments

  1. Vad doar comentariile celor ce nu detin Mazda 3 si isi mai dau si cu parea . Eu detin aceasta masina de noua. E excelenta si ma simt foarte confortabil in ea . Are cam tot ce-ti doresti si se comporta excelent pe sosea in toate conditiile de mediu. E o placere sa o conduci si mai ales in curbe. Are o stabilitate aparte fata de multe alte marci de prestigiu. La 28.000 de euro o pot considera totusi o masina .Am 120.000 km si nu am schimbat nimic la ea..In fiecare an schimb obligatoriu consumabilile indiferent de km si chiar bujiile.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.