VIDEO Sony Xperia Z2 – first look

Un pic mai bine în multe feluri. În destule feluri cât să te facă să crezi că Sony Xperia Z1 este deja depășit. Ceva nu e tocmai OK aici dacă Z1 este aici abia de 6 luni. Dar să revenim la treaba noastră. Ai aici primul contact cu Sony Xperia Z2, Androidul cu cea mai spectaculoasă cameră foto de 20,7Mpx (da, e mai bună decât pe Z1) și cea mai bună filmare 4K.

Sony Xperia Z2 (2014)

Z2 este un Android de cea mai bună calitate cu un ecran spectaculos de 5.2, unul dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut și o carcasă de un lux care sfidează propriile specificații. Pe bune acum, cine ar arunca în noroi, zăpadă ori ar lua la duș un astfel de telefon chiar dacă specificațiile spun că poate fi torturat… cu blândețe?

Dincolo de fotografii și video, orice altceva arunci în brațele procesorului nu va fi aruncat spre vreun subaltern plictisit ca la noi prin fabrici și uzine. Platforma cea mai de succes din istoria recentă a telefoniei mobile, Snapdragon de la Qualcomm, în varianta S800, mestecă totul și orice.

Dacă nu ar avea și câteva defecte m-aș pregăti să spun că este cel mai bun super-smartphone de pe piață. Deși este… Dar mai bine te lămurești cu testul meu video. Ai și o galerie foto consistentă.

Galerie Foto

Ultimele articole

Articole recomandate

209 Comments

  1. Buna

    Am achizitionat in urma cu o luna Sony Xperia Z2 nou iar de cateva zile nu pot vedea cine ma apeleaza, soneria se aude dar ecranul este negru. Pe langa acest lucru, touch-ul se blocheaza. Este posibil sa fie o replica? Cu toate ca l-am luat de pe site, cu garantie..

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.