VIDEO Hyundai Santa Fe – SUV specialist și pentru borduri

Hyundai Sante Fe - www.buhnici.ro

Un nume sud-american, pentru un design japonez făcut de coreeni în Germania şi adus la realitate în Slovacia: Hyundai Santa Fe. 2.2 CRDI, automată în șase. Poate cel mai frumos SUV de pe piaţă, cu un raport calitate preţ de dă „na-na” multora dintre nemţoaice.

Nu o să fi dezamăgit nici la interior. Un tot unitar într-un design fără prea mult gust, dar practic. Însă, te vei simţi ca într-o maşină premium. Graţie cutiei de viteză şi a suspensiilor relativ bine setate te vei relaxa la drum lung. Nu neapărat și pe un traseu ceva mai denivelat. Dar mai multe în testul nostru video. O ediție la dublu, împreună cu Marian Andrei la volan.

Motorul de 2,2 litri merge un pic forţat pentru caroserie, însă, atât timp cât nu tragi prea tare de el, vei avea consumuri decente.

Per total e o maşină excelentă pentru familie, dacă nu vrei un MPV. Şi nu vrei, că doar eşti român. E sigură şi uşor de condus, chiar şi între graniţele unui oraş aglomerat.

Ultimele articole

Articole recomandate

65 Comments

 1. Buna ziua,
  Am avut un Veracruz pana in urma cu o luna si am terminat prin a cauta solutii de buy-back deoarece probleme, pretul pieselor si timpul acestora de livrare depaseau cu mult bunul simt. Am avut asadar de ales si am ramas in cele din urma cu ochii pe doua modele.
  Santa fe vs. Touareg Mountain. Avand in vedere ca sunt usor atehnic cu ultimele tehnologii, nu prea am inteles la ce foloseste toata tehnica de pe Santa si nici pielea de pe scaune nu mi-a placut vreodata optam sa inclin catre Touareg dar nu asta a facut diferenta pana la urma…
  Am descoperit la Otopeni ca aveau una de drivetest si ca atare am optat pentru o plimbarica cu ambele modele. Ambele fiind fabricate in 2014 si cu aproximativ acelasi kilometraj (20.000) am avut ocazia sa vad si cum va arata masina mea in viitor oarecum.
  La Touareg, cu tot respectul, in afara de faptul ca nu am inteles cand se activeaza sistemul start&stop, masina perfecta chiar si fara suspensia pneumatica.
  La Santa in schimb, volanul de piele cu doua straturi lipsa, grila frontala cromata ciuruita si cu cromul broboane peste tot, usa de la sofer se inchidea dar dunga cadea deja un centimetru mai jos decat usa din spate, in dreptul radio pe consola centrala exista un festival de zgarieturi si cam atat.
  Ajuns acasa am intrat pe forumuri desi optasem in proportie de 80% spre Touareg, motivele sunt evidente.
  Am trait ceva vreme in Spania si de curiozitate am facut un experiment. Am intrat pe pagina oficiala a ambelor marci si am configurat ambele variante conform ofertei de la noi si aici a venit decisiva si KO-ul pentru Santa.
  Aceasta masina costa in Spania 33500 si in Romania 41.000.
  Touareg costa acolo 57.000 si la noi 54.500.
  Vineri merg sa ridic masina…daca vor fi probleme va tin la curent…
  Cu stima

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.