VIDEO – Huawei MediaPad FHD – iPad-ul chinezesc cu Android

Vrei un iPad dar vrei să fie pe Android? Îți rezolvă problemă chiar chinezii care produc pentru Apple tableta iPad. Huawei deține fabrica Foxconn unde se fac iPad-urile și iPhone-urile. Așa că, ce și-au zis? Hai să ”învățăm” cât de bine putem cum se face o tabletă care să arate bine chiar de la noi din fabrică. Și apoi au făcut MediaPad FHD. Și i-au pus ceva în plus. Conectivitate 4G.

Huawei MediaPad este o achiziție foarte interesantă și este cea mai rapidă tabletă Android pe internet. Iar pentru că nu e ”vedetă” sau ”brand”, prețul tabletei din clipul video a mai scăzut din nou și se va tot ieftini.

Ultimele articole

Articole recomandate

40 Comments

  1. Am o intrebare pt voi;va rog sa-mi spuneti daca poti conecta un huawei ascend mate cu un televizor samsung(plasma) pt reproducere filme’video.bla.bla.bla.idea este daca este posibil dfara cablu HDMI sau usb;poate. cu DNLA dar nu reusesc sa-i dau de capat.Help please.

  2. george, o sa pui un review si un unboxing pt. samsung galaxy note 10.1 editia 2014 p600? as vrea sa stiu ce poate si ce nu poate. si daca e mai buna decat un ipad.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.