Categorie: Auto

VIDEO – Honda Civic 2013 – Samurai de modă nouă

În goana după mașini mai sigure, mai economice și mai tehnologizate, producătorii au uitat de cel mai banal lucru. Să construiască o mașină în care să te simți bine. Sex appeal.

Iar noul Civic e MILF-ul segmentului compact. Dacă generația veche era o domnișoară cu colțuri puțin generoase și rebelă, Civic-ul nou e matur, rafinat, cochet cu un spate demențial.

Honda Civic 2012 - www.buhnici.ro

Interioriul pare premium. Ai scaune moi, imbrăcate în catifea și plastic bine ales pentru bord. Ai același panou de instrumente, parcă luat de pe o navă spațială dar care oricum, zilele astea pare banal.  Și ca orice MILF care se respectă, și Civic merge la sală. Modelul testat de noi e un i-Dtec, adica motor pe motorină, de 1,6. Nu ne-a dezamăgit. Ai 120 de cai-putere, disponibili oricând la pedală mai grea. Este cel mai bun motor diesel testat de mult timp. E rafinat și elastic ca o benzinară. Cireașa de pe tort e cutia de viteză, perfect reglată atât pentru oraș, cât și pentru drumurile până la ai tăi. Hai cu videooooo…..!

E o plăcere să ieși la drum cu Civic, și e genul ăla de mașina, din care te dai jos zâmbind chiar și dupa ce ai condus 800 de kilometri într-o singură zi. Suspensia e bine reglată iar direcția simți că e legată direct la roți, chiar dacă e asistată de motoare electrice.

MILF-ul asta mi-a făcut cu ochiul.  Hi, hi!