VIDEO – Honda Civic 2013 – Samurai de modă nouă

În goana după mașini mai sigure, mai economice și mai tehnologizate, producătorii au uitat de cel mai banal lucru. Să construiască o mașină în care să te simți bine. Sex appeal.

Iar noul Civic e MILF-ul segmentului compact. Dacă generația veche era o domnișoară cu colțuri puțin generoase și rebelă, Civic-ul nou e matur, rafinat, cochet cu un spate demențial.

Honda Civic 2012 - www.buhnici.ro

Interioriul pare premium. Ai scaune moi, imbrăcate în catifea și plastic bine ales pentru bord. Ai același panou de instrumente, parcă luat de pe o navă spațială dar care oricum, zilele astea pare banal.  Și ca orice MILF care se respectă, și Civic merge la sală. Modelul testat de noi e un i-Dtec, adica motor pe motorină, de 1,6. Nu ne-a dezamăgit. Ai 120 de cai-putere, disponibili oricând la pedală mai grea. Este cel mai bun motor diesel testat de mult timp. E rafinat și elastic ca o benzinară. Cireașa de pe tort e cutia de viteză, perfect reglată atât pentru oraș, cât și pentru drumurile până la ai tăi. Hai cu videooooo…..!

E o plăcere să ieși la drum cu Civic, și e genul ăla de mașina, din care te dai jos zâmbind chiar și dupa ce ai condus 800 de kilometri într-o singură zi. Suspensia e bine reglată iar direcția simți că e legată direct la roți, chiar dacă e asistată de motoare electrice.

MILF-ul asta mi-a făcut cu ochiul.  Hi, hi!

Ultimele articole

Articole recomandate

82 Comments

 1. Honda Civic si Jazz sunt asamblate in China.
  Cu efecte clare asupra calitatii, eu am avut probleme la usi (Jazz – baterie descarcata periodic din cauza inchiderii defectuoase a usii spate portbagaj, lucru diagnosticat greu :P) si la sistemul de racire.
  Dupa remediere, chiar nu ma plang, de vreun an e OK.
  Honda Civic e kitsch maxim la design.

 2. Salut

  Ai condus Honda Civic 1.4 (100 CP)

  Sunt curios daca sunt suficienti caluti pentru caroseria asta.

  Eu conduc mai mult in oras si sunt curios daca face fata (o depasire).
  Astept comentarii

 3. Sunt interesat in a achizitiona un Civic doar nu stiu intre ce motorizare sa aleg 1.8 I-VTEC sau acest 1.6 I-DTEC. As dori sa optez si pentru cutia de viteze automata CVT. Ca fost proprietar de Honda Civic ce varianta de echipare mi-ati recomanda ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.