VIDEO- GoPro Hero4 Session – Mai mic e întotdeauna mai bine

gopro_hero4_session

Așteptam de mult un GoPro mai mic, pe care să îl ascund mai bine în mașină să nu se vadă în timpul filmărilor. Asta pentru mine și mai ales pentru invitații mei. Mulți dintre voi sunt sigur că ați renunțat la montarea unuia pe casca de motor tocmai pentru că părea incomodă. Cât despre casca de la bicicletă nu mai spun. Un GoPro Hero 4 cu tot cu carcasa de protecție, dublează greutatea acesteia.
Problema e ca și rezolvată cu noul GoPro Session pe care am avut ocazia să îl testez la scurt timp după lansare. E mult mai mic, mai ușor, și mai important, e rezistent la apă fără a avea nevoie de carcasă. Și nu, nu e doar „splashproof” ci o poți cufunda la 10 metri adâncime fără nici o problemă. Asta e tot ce vroiam să aud.

Sigur, o cameră nouă înseamnă de obicei și accesorii noi. Aici nu e cazul. Session e compatibil cu toate sistemele de prindere anterioare, și vine în pachet și cu unele mai mici și mai interesante. Se conectează la smartphone cu aceeași aplicație, în același mod, iar de acolo poți seta orice opțiune dorești.
Calitatea filmării este aceeași cu GoPro Hero 4 Silver, în fond are aceleași specificații. Imaginea este clară, curată, și se adaptează foarte repede la diferențele de iluminare, când ieși sau intri într-un pasaj de exemplu. Iar acesta e un lucru foarte bun.
Vizionează clipul de mai jos pentru a afla impresiile complete despre GoPro Hero 4 Session.

Ai mai jos și un clip de test pe scuter.

Clip oficial:

https://www.youtube.com/watch?v=pzMRr5eTtho

Magazine autorizate în România.

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

  1. Calitatea filmarii nu este aceeasi cu GoPro Hero 4 Silver, deloc. Teoretic ar trebui, din ce prezinta GoPro, dar practic nu este. Cei de la Wired au facut un review bun la camera asta micuta, si imaginea este mult mai soft, are un dynamic range mai mic, iar per total imaginile lui Hero 4 Silver erau mult mai detaliate. Oricum, in continuare Session este o camera OK, singurele ei dezavantaje sunt totodata majore: pretul, imposibilitatea setarii modurilor de filmare pe camera (ci doar prin aplicatia de pe telefon) si bateria integrata care se traduce prin imposibilitatea folosirii camerei cand s-a descarcat. La Hero 4 Silver bagi alta baterie, la Session daca s-a descarcat, te duci in camera cateva ore sa o incarci, si apoi te intorci la filmat.

  2. E o camera interesanta dar nu cred ca merita mai bine cumperi un GoPro hero3,care este la fel de bun este de asemenea foarte compacta si este si mai ieftina char si accesorile se vor ieftini acum pentru ca nu mai sunt compatibile cu noua versiune.

  3. Buna.De curand mi-am achizitionat o astfel de camera si am observat ca atunci cand ma uit la ce am filmat pe laptop filmuletele erau impartite in mai multe filmulete care nu au avut o durata mai mult de 12 minute fiecare.Atunci cand am filmat setarile camerei erau la calitatea cea mai inalta si odata am avut un card de 32 de gb iar a doua oara un card de 64 de gb.Este ceva normal,as putea sa fac ceva ca filmulete sa nu mai fie impartite si sa fie totul un intreg?
    Multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.