Categorie: GADGET

VIDEO- GoPro Hero4 Session – Mai mic e întotdeauna mai bine

gopro_hero4_session

Așteptam de mult un GoPro mai mic, pe care să îl ascund mai bine în mașină să nu se vadă în timpul filmărilor. Asta pentru mine și mai ales pentru invitații mei. Mulți dintre voi sunt sigur că ați renunțat la montarea unuia pe casca de motor tocmai pentru că părea incomodă. Cât despre casca de la bicicletă nu mai spun. Un GoPro Hero 4 cu tot cu carcasa de protecție, dublează greutatea acesteia.
Problema e ca și rezolvată cu noul GoPro Session pe care am avut ocazia să îl testez la scurt timp după lansare. E mult mai mic, mai ușor, și mai important, e rezistent la apă fără a avea nevoie de carcasă. Și nu, nu e doar „splashproof” ci o poți cufunda la 10 metri adâncime fără nici o problemă. Asta e tot ce vroiam să aud.

Sigur, o cameră nouă înseamnă de obicei și accesorii noi. Aici nu e cazul. Session e compatibil cu toate sistemele de prindere anterioare, și vine în pachet și cu unele mai mici și mai interesante. Se conectează la smartphone cu aceeași aplicație, în același mod, iar de acolo poți seta orice opțiune dorești.
Calitatea filmării este aceeași cu GoPro Hero 4 Silver, în fond are aceleași specificații. Imaginea este clară, curată, și se adaptează foarte repede la diferențele de iluminare, când ieși sau intri într-un pasaj de exemplu. Iar acesta e un lucru foarte bun.
Vizionează clipul de mai jos pentru a afla impresiile complete despre GoPro Hero 4 Session.

Ai mai jos și un clip de test pe scuter.

Clip oficial:

Magazine autorizate în România.