VIDEO BMW 220 „Di Cabrio” – Decapotabila capotabilă când nu e prea cald ca s-o decapotezi

BMW 220d Cabriolet (2014)
Din aceeași serie cu 2 Active Tourer vine și-un cabrio. Cele două au în comun doar cifra 2, care probabil semnifică ceva bun în numerologie.

Avem ”220”. 2 înseamnă hotărâre, un alt doi altă hotărâre, probabil iubire, noroc și șanse de avocați ieftini pentru procese. Dacă aduni cifrele: 2+2+0=4, asta înseamnă 4. 4 consumă extraurban. Coincidență? Eu nu cred.

Mașina e confortabilă în oraș și spațiu suficient pentru doi. Coincidență?

Eu nu cred. Două bagaje pentru el și ea. Coincidență? Eu nu cred.

Plafonul pare rezistent și izolează bine căldura și zgomotul exterior. Totuși, plafonul retractabil înseamnă că 220D Cabrio cântărește 1600KG. Cam cât Ford Mondeo Wagon despre care ai citit ieri. E costul pe care-l plătești pe lângă leasing pentru lipsa unui plafon solid. Mașina are nevoie de ranforsări ca să nu facă belly dance pe asfalt.

Eu cred totuși că noi nu avem climă pentru decapotabile așa că recomand cu căldura Seria 2 Coupe, este una dintre cele mai interesante mașini pe care le vinde BMW acum.

Ultimele articole

Articole recomandate

47 Comments

  1. Salut George si Marian,urmaresc de mult timp review-urile voastre despre masini si imi place foarte mult ce faceti insa in toti acesti ani de testat masini n-am vazut niciodata un test cu un model Subaru.Daca ati putea „prinde” si un Subaru (de preferat modelul XV sau Forester) ar fi extraordinar.Va multumesc! Bafta in continuare!

  2. Salut!imi cer scuze pentru off-topic!de curand m-am hotarat sa-mi vand masina si conform anunturilor voi lua cam 2500€ pe ea.m-am tot uitat pe internet si am gasit la suma asta Rover 75 cel cu motorul de la Bmw de 2 litri diesel.o parere despre aceasta masina poti sa-mi dai te rog?mi s-a pus pata oarecum…te rog raspunde-mi daca poti!

  3. Salut George,ar super tare sa faci un test cu BMW 520d!!! Sa ne împărtășești si tu ce poate masina,iti cer asta pentru vreau sa aud părerea unui ok vu experiența ca tine in teste auto! Mulțumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.