VIDEO – GoPro Hero+ LCD – Touchscreen-ul face totul mai ușor

GoPro_Hero+

Știți vorba aia: ”dacă nu e defect nu îl repara”? Ei bine unele lucruri parcă ar putea beneficia de pe urma unor îmbunătățiri pe ici pe colo. E ca și la o mașină, îi pui un spoiler și două ecrane în tetiere și gata, e de două ori mai bună…

Glumes, cred că v-ați dat seama. Noul GoPro Hero+ a primit și el un ecran însă asta nu îl face mai bun. Este aceeași cameră cu aceleași caracteristici ca versiunea anterioară, fără LCD. Pe lângă LCD-ul cu touchscreen a mai primit și posibilitatea controlului din aplicația de pe smartphone, lucru care îi lipsea cu adevărat. Nu contest faptul că îl ajută ecranul. E mult mai ușor ce-i drept să faci toate setările și să vezi unghiul la care ai montat-o pe cască. Toate acestea vin însă cu un preț, destul de mare în cazul nostru. De la 139 de Euro cât era Hero, noul model Hero+ a ajuns 329 Euro. Cam mult pentru un ecran și un modul WiFi, pentru că doar atât aduce în plus. Dar mai bine te lămuresc în clipul cu unboxing și review.

Dacă pe Hero 4 Silver m-am bucurat de LCD-ul instalat pentru că nu aveam nevoie în mod deosebit de rezoluția 4K a lui Hero 4 Black și preferam să plătesc mai puțin, în cazul de față nu pot să spun că este un avantaj. Diferența de preț se poate traduce în cel puțin încă o cameră și eventual niște accesorii și sisteme de prindere. Hero 4 Session e de exemplu o idee mai scump, nu are afișaj, însă este sensibil mai mic și mai ușor.

Ca să înțelegi mai bine care e diferența între modelele disponibile acum, iată o listă comparativă.

go pro infografic

Clip oficial

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.