VIDEO LG G-Flex review – Contorsionist de buzunar!

LG G-Flex

Se îndoaie dar nu se rupe. Ia bătaie dar nu se plânge. E performant ca un român supus la patron, care trage până noaptea târziu și revine a doua zi dispus să o ia de la început. Noul LG G-Flex este genul ăsta de super-smartphone. Foarte rezistent dar și neașteptat de performant. Și mai are ceva unic. E primul smartphone cu ecran curbat care ajunge la noi. Un ecran care surprinde foarte plăcut atunci când te uiți la filme, mai ales. E cam mare pentru un telefon dar poate fi la schimb cel mai spectaculos televizor pe care l-ai avut vreodată și care mai și încape în buzunarul de la spate. De acolo l-am scos ca să îl torturez… cu video mai jos.

Mi se pare interesant cum reușesc LG și Samsung să se concureze fără să se calce pe bătături. G-Flex nu bate un Note 3 curbat dacă vrei ecranul FullHD și funcțiile Smart ale stilus-ului de pe Note 3. Dar nici Note 3 nu este un ecran ideal pentru video dacă asta cauți și nici nu e o idee bună să îl brutalizezi pentru că nu va rezista ca un G-Flex. Adevăratul concurent al lui G-Flex este Xperia Z Ultra de la Sony. Deși nu e curbat, Xperia Z Ultra oferă super video pe un ecran aproape imposibil de dus în buzunarul la la piept. Și Ultra rezistă bine la șocuri și apă, în plus are un ecran Full-HD. Dar nu este curbat. Așa că uite cum G-Flex este unic și își caută o nișă a lui printre super-smartphone-urile anului 2014.

Ultimele articole

Articole recomandate

103 Comments

  1. George imi poti spune si mie ce tip de incarcator are G Flex ?Adica pentru priza europeana sau pt cea tip americana ? Ca am vazut intr-un unboxing si mi sa parut ca acele pinuri care intra in priza erau plate si nu rotunde. Si daca ai putea sa imi zici daca la noi in Europa sau Romania vine cu priza europeana?

  2. Salut! sti cumva cand primeste update la 4.4 kitkat?…..sau macar sti unde ma pot informa despre asta?….sunt nerabdator sa incerc noul sistem pentru deblocare knock’code!…Multumesc Anticipat

  3. George,care e cel mai bun telefon la ora actuala Note 3 sau G flex?Daca e altul poti sa imi spui care e,dar si pe care l-ai alege dintre cele 2?

  4. Bună.. am și eu o curiozitate.. Care este cel mai performant, și cel mai bun telefon la ora actuală? adică să aibă cele mai bune configurații, cea mai bună economie a bateriei ș.a.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.