Categorie: General

2014, să-i dăm bătaie!

George Buhnici Aeroport

Cu ochii roșii de nesomn, o mică durere surdă undeva prin cap și multă nerăbdare pentru ce urmează să vină. Oricât aș fi încercat să mă relaxez în cele câteva zile de mini-vacanță pe sfârșitul de an, nu am reușit decât să îmi fac timp pentru și mai multe planuri. A reușit să mă decupleze suficient de des de la calculator familia, alături de care mi-am petrecut Crăciunul și Anul Nou acasă.

Vestea bună este că am reușit să ajung la zi cu răspunsul la comentarii și avem o versiune nouă a blogului pentru mobil. Îi mulțumesc lui Marian Buhnici care ține partea tehnică sub control și a făcut un site care se adaptează la orice rezoluție de ecran. Încercați doar să vedeți ce bine arată pe mobile sau tablete.  Vestea proastă este că mai sunt câteva sute de emailuri de la voi pentru care nu găsesc timp. Mai nou abia fac față să răspund mesajelor din comentarii sau pe facebook. O să sune ciudat, dar încep să cred că blogul crește prea mare… Ultimul lucru pe care mi-l doresc ar fi să pierd contactul cu fiecare cititor care mă întreabă ceva dar devine din ce în ce mai greu. Aici am nevoie de ajutorul vostru. Înainte să scrieți o întrebare prin care mă rugați să compar două modele de telefoane ori să aleg unul dintre ele, aruncați o privire pe blog și dați o căutare. Sigur am scris undeva ceva despre asta. Pe blog sunt sute de articole, sute de ore de clipuri video și mii de comentarii despre tot ce e nou pe piața telefoanelor.

Pregătesc și o aplicație de Android a blogului. E în lucru și cred că va ieși frumos. Mai facem un update al aplicației de Android și pentru DriveTest.tv care, apropo, crește frumos. De prin martie, testele auto vor arăta tot mai profi dar vor rămâne independente, așa cum v-am obișnuit. Am cumpărat câteva scule noi spectaculoase care ne vor ajuta să filmăm mai clar și mai stabil. Ne vom documenta mai bine, ne vom organizare mai bine. E o promisiune. De voi am nevoie să băgați în seamă reclamele de pe YouTube și de pe blog. Banii pentru toate vin de undeva, iar publicitatea susținută cu ajutorul vostru mă va finanța ca să pot continua fără să vând testele în sine ca advertoriale.

Destulă vorbă.  Acum este timpul să reînceapă aventura. Plec la CES 2014 în Las Vegas, baby!!! Urmăriți-mă pe twitter și facebook cu hashtag-ul #ilikeitCES unde voi posta poze și informații la cald despre toate noutățile.

Se anunță un început de an vijelios. Cam ca furtuna de zăpadă de pe aeroportul din New York unde am escală și pentru care am câteva emoții. Dar am încredere că o să ne vedem și să ne auzim cu bine din 6 ianuarie la Știrile ProTV.