VIDEO – LG G5 – Flagship cu straie noi

LG_G5_Review_Buhnici

A venit, e aici, review-ul complet și mult așteptat al lui LG G5, primul telefon modular disponibil la vânzare. Iar asta doar pentru că tot ce am văzut până acum era sau este încă în stadiul de proiect. Nu vă așteptați la prea multă flexibilitate, încă nu putem schimba procesorul, memoria RAM sau camera foto. Ajungem și acolo. Apropo de cameră foto, LG G5 are nu mai puțin de trei. În caz că nu îți ajungeau două.

Cele două camere de pe spatele telefonului sunt de 8 și respectiv 16 Megapixeli și diferența între ele este că cea de 8 Megapixeli este foarte wide (largă). Acoperă mult mai mult decât o cameră de smartphone obișnuită. Imaginile de mai jos ar trebui să spună fiecare cel puțin 1000 de cuvinte. Cea wide chiar mai multe.

LG G5 Normal LG G5 Wide

În plus, LG G5 este unul dintre puținele telefoane de top, care mai permit schimbarea bateriei. Pe lângă cel de pe telefon, mai există două module speciale pentru el. Unul realizat în colaborare cu Bang & Olufsen și care poate reda sunet la o calitate superioară și încă un modul cu butoane fizice și încă o baterie mai mică, pentru funcționalitatea camerei foto. Revenind la camera foto, meniul este plin de opțiuni și presetări pe care îți recomand să le încerci.

Mi-a plăcut. Se descurcă foarte bine la jocuri și orice fel de aplicații, oricât de avide după resurse sunt acestea. Camerele foto sunt neașteptat de bune și ambele filmează la rezoluție 4K. Mai jos aveți un comparativ făcut cu un iPhone 6S Plus, un GoPro Hero 4 Black și un Galaxy S7 Edge.

GALERIE IMAGINI LG G5

Ultimele articole

Articole recomandate

146 Comments

  1. Buna. As dori sa aflu si eu o parere din partea unui cunoscator.. si mai exact…nu doresc sa ma joc pe telefon, vreau doar sa vorbesc si ( calatorind f mult) am nevoie de o camera f buna.As putea opta pt LG G5/V20/G6…HTC 10 EVO/U PLAY/U ULTRA. Dintre modelele mai sus mentionate care ar fi cel cu cea mai buna camera? va multumesc anticipat si numai bine va doresc.

  2. Salut George, intre LG G5, Huawei P9, Moto Z , toate pe la 1300 lei, ce ai alege? Mai merita cumparate sau mai bine ma orientez spre un midrange de anul asta gen A5? Ms

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.