VIDEO Ford Mondeo Wagon – Vagonul privat

Screen Shot 2015-07-07 at 21.57.36

La break-uri visăm toți bărbații familiști. Și dacă sunt și puternice cu atât mai bine. 525 de litri de portbagaj sunt în noul Ford Mondeo. Arată modern și e silențios. Rețeta ideală pentru un autoturism de navetă și concedii. Dar…

Spice it up a bit cu un motor de 2 litri, benzină și 240CP. Și-un powershift și parcare automată, Sync2 cu comenzi vocale, faruri LED. 31,300 de Euro costă în echiparea superioară Titanium. E Full Option fără câteva :).

Și e atât de lungă încât atunci când roțile față sunt în dreptul indicatorului Fetești, de pe autostradă, anvelopele spate sunt încă la Drajna.

Acum nu te gândi că poți să faci super-sport cu un break. Riști să rămâi dezamăgit de suspensii pentru că sunt setate pentru confort în detrimentul unui ruliu de Focus ST. Trebuie să te grăbești cu măsură. Face bine și la consum. Te las acum cu testul nostru:

Lasă-mi impresia ta despre mașină în comentarii civilizate mai jos. Spune-mi și care crezi că este cel mai spectaculos break din segment.

Ultimele articole

Articole recomandate

46 Comments

  1. In leg cu scaunul copiluluil,e Mai bine SA stea cu fata spre spate decat SA stea normal, pana pe LA 4. Ani jumate i,daca pui o frana brusca sau doamne fereste UN impact frontal ai nenorocit gatul Si coloana copilului, in Suedia e obligatoriu SA aiba scaunul orientat spre spate pana pe LA 4ani jumate, scaunul IL ajuta 100%

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.