Categorie: Auto

VIDEO Mercedes E250 Cabrio – fiță de Mamaia

Mercedes E250 Cabrio

Mă știți deja. Antipatizez cu sinceritate orice cabrioletă și orice SUV cu aceeași pasiune. Ambele sunt la fel de enervante. Prima categorie îmi dă dureri de cap de pe urma insolațiilor. A doua îmi dă dureri de cap în oraș când trebuie să o manevrez ca pe un elefant. Dar azi sunt intrigat de această cabrioletă care mă face să visez la struguri acri. Adică știu că o să mă doară capul dar tot vreau să o conduc la mare. Ce poate fi mai frumos decât să visezi că ai plecat la mare cu o decapotabilă? Păi să ai pe scaunul din dreapta o femeie frumoasă care să îți spună că te iubește. Pentru tine, evident, nu pentru steaua de pe grilă.

Din fericire, azi nu va fi nimeni distras de la volan pentru că în mașină sunt doi bărbați doar puțin mai atrăgători decât roata de rezervă. Alături de Constantin Ciobanu, președintele Republicii Șoferilor, testăm acest Mercedes E250 Cabrio. Și pentru că nu avem fete cărora să ne lăudăm cu talentul la condus, o să mergem încetișor pe autostradă ca să avem timp de un review prea lung. Unul în care vei afla cel puțin 10 lucruri despre care nu aveai habar. Eu spre exemplu am rămas interzis când Eugen mi-a zis că de fapt am condus un C-Klasse. Dar mai bine te așezi comod. Urmează 43 de minute de video cu un E-Coupe frumos foc.

Acum fii sincer. Ți-ai cumpăra vreodată mașina aceasta pentru tine sau pentru a impresiona pe altcineva?

Eugen a scris mai frumos ca mine despre Mercedes E250 Cabrio pe Cavaleria.ro. Tot acolo găsești și o super galerie foto completă.