VIDEO Mercedes E250 Cabrio – fiță de Mamaia

Mercedes E250 Cabrio

Mă știți deja. Antipatizez cu sinceritate orice cabrioletă și orice SUV cu aceeași pasiune. Ambele sunt la fel de enervante. Prima categorie îmi dă dureri de cap de pe urma insolațiilor. A doua îmi dă dureri de cap în oraș când trebuie să o manevrez ca pe un elefant. Dar azi sunt intrigat de această cabrioletă care mă face să visez la struguri acri. Adică știu că o să mă doară capul dar tot vreau să o conduc la mare. Ce poate fi mai frumos decât să visezi că ai plecat la mare cu o decapotabilă? Păi să ai pe scaunul din dreapta o femeie frumoasă care să îți spună că te iubește. Pentru tine, evident, nu pentru steaua de pe grilă.

Din fericire, azi nu va fi nimeni distras de la volan pentru că în mașină sunt doi bărbați doar puțin mai atrăgători decât roata de rezervă. Alături de Constantin Ciobanu, președintele Republicii Șoferilor, testăm acest Mercedes E250 Cabrio. Și pentru că nu avem fete cărora să ne lăudăm cu talentul la condus, o să mergem încetișor pe autostradă ca să avem timp de un review prea lung. Unul în care vei afla cel puțin 10 lucruri despre care nu aveai habar. Eu spre exemplu am rămas interzis când Eugen mi-a zis că de fapt am condus un C-Klasse. Dar mai bine te așezi comod. Urmează 43 de minute de video cu un E-Coupe frumos foc.

Acum fii sincer. Ți-ai cumpăra vreodată mașina aceasta pentru tine sau pentru a impresiona pe altcineva?

Eugen a scris mai frumos ca mine despre Mercedes E250 Cabrio pe Cavaleria.ro. Tot acolo găsești și o super galerie foto completă.

Ultimele articole

Articole recomandate

54 Comments

  1. Omule,esti o persoana de invidiat in ceea ce priveşte interviurile tip test-drive despre masini si te apreciez eu si multi altii pentru videoclipurile tale cu scop informativ si as dori sa te rog ceva :Am vazut ca ai facut review despre Audi A7,Audi A8 facelift si tot felul si as dori dacă o sa ai.ocazia candva sa faci un review si despre masina placuta de mine si de multi altii si anume Mercedes -Benz CLS-Classe 2011 si peste… te salut si iti urez bafta si succes in ceea ce faci!

  2. Sincer Dl Buhnici , Sergiu se potriveste dupa parerea mea, mult mai bine in calitate de prezentator auto, sa nu ma intelegeti gresit . Imi place ce faceti dar va prefer pe partea de telefoane , aceesorii , unde va incadratii perfect.In schimb Sergiu reuseste sa fie mai fluent in specificatiile auto, are cuvintele la el .mult succes…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.