Categorie: GADGET

VIDEO – HTC Desire 820 – Un phablet ceva mai accesibil

HTC_Desire_820_Buhnici

HTC Ne-a obișnuit cu telefoane bune. Bine construite, rapide, și cel mai important, fiabile. Desire 820 nu dezamăgește.

După cum bine știm, multe din dispozitivele ce poartă numele Desire sunt Dual-SIM. Nu pentru toată lumea. Modelul care a ajuns la noi are un singur lăcaș de SIM, însă nu îi lipsește slot-ul pentru card microSD. Să vedem așadar ce am primit pentru o sumă deloc de neglijat.

Avem un terminal cu un ecran de 5.5 inci și o rezoluție modestă de 720×1280 pixeli. Un procesor decent cu opt nuclee și 2 GB memorie RAM. La partea de stocare avem un singur model, cel cu 16 GB. Dacă vrei mai mult spațiu cardurile microSD sunt salvarea ta.

Ecranul este unul de calitate, și chiar dacă nu e un vârf de gamă este totuși protejat de un strat subțire de Gorilla Glass 3. Conectivitatea este bună, LTE cat 4, WiFi cu suport pentru rețele de 5 GHz și dacă te plictisești și nu ai net, radio FM.

Din ceea ce văd eu, Desire 820 este mai degrabă un înlocuitor de tabletă. E gândit pentru consumul de informație. Video, citit, Facebook și chiar și gaming, unde se descurcă destul de bine. Avantajul lui este rezoluția mică, ce nu pune presiuni prea mari pe procesorul grafic.

Bateria este destul de mare, 2600 mAh, și chiar dacă nu suportă încărcare rapidă, e totuși un telefon lansat în 2014, ar trebui să poată sta treaz o zi întreagă.

Vizionează tot review-ul video de mai jos și nu ezita să lași un comentariu cu impresiile tale despre acest telefon.