VIDEO – BMW 335i Coupe Performance – Simfonie!!!

Locul întâi în lista mea de cadouri. (vise de bărbat nematurizat) Vă prezint o maşinărie de excitat simţurile. Pe mine, BMW 335i Coupe Performance m-a lăsat fără cuvinte. O să vedeţi că m-am şi bălbâit ca un copil în maşina pentru care v-am mai spus că mi-aş vinde casa. (Mamă ce bine mai scriam când aveam timp şi nu făceam clipuri video pentru era iutub… :))

Sunetul este absolut fantastic. Se zbârleşte părul pe tine când auzi urletul turbinei şi ştii că ai la dispoziţie o uzină de putere care nu te va transporta de la A la B, ci mai degrabă de la A la F. Trebuie să ştii ce vrei. Pentru că din momentul în care ceri, ţi se oferă foarte repede. Iar senzaţia devine aproape periculoasă. Să ştii că poţi face orice depăşire în interval de câteva secunde te poate face să îţi pierzi firea şi să te arunci cu capul înainte.

Nu rataţi finalul clipului şi bifaţi opţiunea HD pentru o vizionare de excepţie.

Nu uita să dai like pe butonul de dedesubt!

Ultimele articole

Articole recomandate

42 Comments

  1. Salutari,acum cateva zile am avut placerea de a ma plimba cu o astfel de masina,a unei rude,cumparata la mana a2a cu km f putini pana in 25.000…..pot sa spun ca senzatia a fost wow,evacuare sport….sunet bestial….mai am cateva luni si fac si eu 18 ani,iau carnetul si poate mi-o da si mie o tura…si sper ca in viitor sa fac si eu rost de una sau de ce nu o masina si mai puternic,odata cu acumularea experientei…felicitari ptr review;)!

  2. Salut George. Cum ti se pare acest bmw ? As vrea sa il achizitionez. Dar nu stiu ce sa fac. Mai sti tu alta masina pana in acesti bani si sa fie tot bmw? App. Bmw-ul 335i coupe pe care vreau sa mi-l cumpar este din 2012 si are 40000 km reali. Astept raspumsul.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.