Hârtia electronică

Nu mai suport să iau notiţe pe hârtie. Teancurile de celuloză stivuită sub formă de dosare pe mesele unor funcţionari învechiţi mă fac să mă zbârlesc. Citesc tot mai des despre soluţii de a citi fără să mai sacrific hârtie. Şi îmi place. Fratele meu a dezvoltat un blog dedicat tocmai e-reader-elor care vor înlocui curând cărţile. Râdeţi voi râdeţi, dar cine ar fi crezut acum trei ani că ziarele vor fi ucise de internet. Luaţi de citiţi şi investiţi în memorie, nu în hârtie. www.booknote.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Idea in sine nu e rea, dar ca sa iti procuri un dispozitiv mai performant trebuie sa scoti din buzunar o suma frumusica, cu care, altfel tu-ai lua un Tablet sau un Notebook mai mititel. Desigur, tehnologia avanseaza foarte repede si preturile vor scadea, in timp. Multa tehnologie este inutila si nu va vedea ziua productiei (lansata acum vre-o 20 de ani, idea ecranelor flexibile abia anul acesta s-a materializat la CES 2011: chiar si asa, cine vrea sa citeasca un „ziar” electronic si in acelasi timp sa-l flexeze pe toate partile?).

  2. Controlorii de zbor folosesc ca alternativa notilele in scris, pe niste cartonase ca solutie de backup in cazul in care pica sistemul informatic. Si cu siguranta mai sunt si alte domenii. Nu cred ca scrisul pe hartie va disprea complet ci poate doar nu vor mai fi la fel de popular.

  3. Controlorii de zbor folosesc ca alternativa notitele in scris, pe niste cartonase ca solutie de backup in cazul in care pica sistemul informatic si cu siguranta mai sunt si alte domenii. Nu cred ca scrisul pe hartie va disparea complet ci poate doar nu va mai fi la fel de popular.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.