VIDEO ALLVIEW P4 Duo – dual sim, dual core, românesc! WOW!

Rar mi se întâmplă să fiu impresionat atât de mult de un telefon nou. O fi din cauză că mi-e dor de Samsung Galaxy SII pe care l-am folosit vreun an… Ce forme pătrățoase, ce ecran superb… O fi și pentru că am întradevăr nevoie de două cartele SIM și m-am săturat să car două telefoane după mine… Până de curând nu m-aș fi văzut cu un telefon Allview în buzunar. Recunosc. P2, P3 și alte asemenea mi se păreau urâte dar utile și ieftine. Însă prea învechite pentru gustul meu. De la P4 încoace am devenit fan. Și a devenit mai nou un act de mândrie să îl arăt și să văd reacțiile oamenilor. ”E românesc și se mișcă foarte bine. Este dual-core, dual-sim și dual standby.” Toată lumea rămâne uimită. Pe bună dreptate.

Dacă nu se văd încă cele două clipuri de mai jos, te rog să aștepți câteva minute să fie randate de YouTube. Tocmai au fost filmate și încărcate.

Am dat cu el de pământ la iLikeIT!

Dă un like pentru primul smartphone românesc, dual sim, dual core!

Ultimele articole

Articole recomandate

63 Comments

  1. Salut, am un Allview P4 Duo, nu stiu care este problema dar cand introduc doua simuri in el imi citeste doar simul 1, pe al doilea nu-l vede.
    Puteti sa ma ajutati cu niste pareri ?

  2. si am o problema cu microfonul, nu mai merge deloc se aude doar un fasait, momentan este trimis la reparat, sant foarte dezamagit de telefonul asta „romanesc” care e de fapt un Micromax A90s fabricat in India si rebranduit de romanasi nostri.

  3. Multumesc de raspuns. Am observat atat la casti cat si la in sistem audio 5.1 Genius 5005. Se aude destul de tare si la difuzorul din spate.

    Mai am o intrebare: ce format trebuie sa aiba filmele pentru a le putea viziona pre acest aparat? Se gasesc undeva pie net? Mai demult aveam in Samsung Corning (destul de bin aparatul, primul meu tel CPU teach, a mets la mine 3 ani) si gaseam filme pie net gata acute, apoi le converteam euro. Ma intereseaza formatul!

  4. am avut un samsung inainte si acum mi-am luat un allview a4duo si vreau sa primesc anumite mesaje in alta parte adica ceva de genul cum aveam la samsung”caseta cu mesaje nedorite”,are acest tel.asa ceva?

  5. Salut George..aș’ dori și eu să faci un review /unboxing frumos detaliat noului telefon de la allview p4 emagic ..mi se pare interesant calitate preţ si micuţ așa cum îmi place dacă se poate binenţeles …mulţumesc frumos!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.