VIDEO Ce aplicații iOS folosesc eu pe Apple iPhone și iPad?

La cererea cititorilor, iată o listă de aplicații pe care le folosesc acum pe telefonul mobil. Sunt fanul aplicațiilor gratuite pentru iOS dar cheltuiesc regulat și pentru aplicații plătite atunci când fac treaba. Am dat chiar și 8 euro pe o singură aplicație atunci când mi-a demonstrat că e utilă. Cele mai multe de mai jos sunt aplicații iOS, adică pentru iPhone și iPad dar au și variante de Android. Printre preferatele mele: Flipboard, Evernote, Chrome Browser, Dropbox, Sky Gamblers Air Supremacy, Dragon Dictation.

Care sunt aplicațiile tale favorite? Ce îți e cu adevărat util încât să folosești des?

Ultimele articole

Articole recomandate

68 Comments

 1. Salut,am un iPhone 5s si tocmai am descarcat aplicatia Battery Doctor,am gasit o functie numita Memory Boost,as vrea sa stiu ce face aceasta functie.

 2. Uite ca a aparut Iphone 6 si Iphone 6 Plus.
  AM auzit ca la magazinul Apple din New York va fi disponibil doar incepand cu 19 septembrie 2014.
  Sa vedem pe cand apare la noi, vreau sa le vad cum arata, ce pret au si desigur un review facut de tine George.

 3. Salutare. Stiu ca este un video mai vechi.
  Dar am revenit asupra lui după ce un tip a urcat pe pagina lui de Facebook, un printscreen de la minutul 6:40 din acest clip. Inițial am crezut ca era facut de el „la vrajeala” dar observ ca e pe bune.
  Dati si voi, inclusiv tu George si vedeti ce predictii apar din istoricul telefonului (browserului mai corect) atunci cand scrii buhnici.ro

  Tare!
  :)

 4. Bună George am un iPhone 6S si mi-am instalat iOS 10 si îmi merge foarte greu si mi se blochează ce este de făcut ?!? Pot sa revin la versiunea de iso din fabricație și cum ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.