UNBOXING & REVIEW – SAMSUNG GALAXY A3 2017

Salutare și bine v-am găsit cu un nou telefon, adică smartphone mă scuzați. Este mai ieftin, dar este probabil unul dintre cele mai căutate din țară. După Galaxy J5 2017. Vă prezint așadar Samsung Galaxy A3 2017, aproape la fel ca performanțe însă ceva mai mic la gabarit.

La prima vedere, imediat ce îl scoți din cutie arată ca un Galaxy S7. Fără nici o emoție, la fel de bine prelucrat și finisat ca frățiorul său mai mare, galaxy A5. Adevărul este că de la o vreme chiar și zona medie de preț de la Samsung a început să arate exemplar de bine. Toți producătorii ar trebui să ia notițe.

Ce mai contează că ai lansat anul trecut un telefon frumo de top, anul acesta jumătate din telefoanele produse de tine ar trebui să arate la fel. Dar gata cu vorbăria, mai bine te las să te uiți la review. Până atunci însă, ține minte, este cred că singurul telefon cu rezistență la apă și senzor de amprentă și care arată atât de bine la acești bani. Serios.

Apropo, te-ai înscris la Giveaway? Am un iPhone 8 și un Galaxy Note 8 de dat. Le vrei? Intră aici: GIVEAWAY

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

81 Comments

  1. Am și eu o întrebare am achiziționat un Samsung Galaxy C7 și ma întreb de ce nu primește upgrade la android 7 pentru ca are aproximativ aceleași specificații ca și un Samsung Galaxy S7

  2. am cumparat acest telefon iar dupa doua saptamani de dezamagire profunda am aplicat pentru renuntare la cumparare. a ramas blocat in modul de siguranta chiar dupa revenirea la setari de fabrica, ceea ce bloca multe aplicatii

  3. Buna! Am cumpărat de curând un Samsung Galaxy a3 2017 și deja îmi face probleme. De câteva ore nu ii merg vibrațiile. Orice as face nu funcționează. Menționez că am repornit telefonul ba chiar l-am resetat și tot nu funcționează. Va rog un stat!! Mulțumesc anticipat !

  4. Buna,

    Intre J5 2017 si A3 2017? Si a doua intrebare: la A5 2017 am primit update la android 9. Acelasi lucruru este posibil si la A3 2017?

  5. Buna, m-ar interesa sa cumpar un SAMSUNG Galaxy C7 dar nu prea gasesc informatii pe net…desi are un pret destul de bun pe un site de cumparaturi cunoscut. Cred ca a aparut in 2016 sau 2017. E bun de ceva?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.