UNBOXING & REVIEW – Sennheiser PXC 550

Acest review este pentru pasionații de audio, adică pentru audiofili. Sennheiser PXC 550 sunt prima pereche de căști reușită cu atenuare de zgomot activă, a celor de la Sennheiser. Da, nu sunt ieftine, însă vin cu multe soluții bune la problemele de zi cu zi ale celor care călătoresc des.

Eu folosesc pentru călătorie căști de la Bose cu atenaure de zgomot activă, adică Noise Cancelling. Am mai explicat în clipurile mele cum funcționează această tehnologie. Practic, căștile au mai multe microfoane prin care preiau sunetul din exterior și îl aduc în căști inversat. Așa se atenuează foarte bine zgomotul motoarelor de avion spre exemplu.

Sennheiser PXC 550 sunt o alternativă bună pentru Bose QC35 sau pentru căștile de la Sony MDR 1000X. Toate trei modelele fac același lucru, și au cam aceleași funcții. Se conectează la telefon prin Bluetooth HD, au noise cancelling, și au o autonomie apropiată de 30 de ore. PXC 550 chiar au 30 de ore, le-am testat deja pe parcursul a două săptămâni și am zburat de trei ori cu ele iar bateria nu a cerut încă să fie încărcată.

Sunt comode, construite din materiale foarte bune și mi-a plăcut foarte mult că pot fi controlate și cu o aplicație de pe smartphone. Poți seta și nivelul de atenuare a zgomotului. Eu îl țin undeva peste 50%, mai ales când sunt în avion. Un ultim element care mi-a atras atenția, și pentru care le apreciez este că se opresc automat atunci când întorci casca dreaptă la 45 de grade. Adică atunci când, teoretic, le pui înapoi în husă pentru transport.

Îți recomand să le ții tot timpul în husa cu care vin, acesta este secretul pentru a le menține întregi pe toată durata lor de viață. Cel puțin 4-5 ani până când te plictisești de ele. Da, sunt construite să aibă o viață lungă.

Design-ul este subiectiv, știți și voi asta. PXC 550 merg mai mult spre clasic, elegant. Aici nu pot să spun decât că nu mă atrage foarte tare, deși aș putea trece peste acest aspect având în vederea funcționarea foarte bună.

Ultimele articole

Articole recomandate

33 Comments

  1. Salut george am primit recent acest model de casti de la cineva dar nu reusesc sa la imperechez prin bt cu un telefon, am incercat cu mai multe si nu a mers, ma poti ajuta cu ceva?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.