UNBOXING & REVIEW – DJI Phantom 4 – Am și Mavic dar o vreau și pe aceasta!

dji_phantom_4_review_buhnici

Bine, eu vreau toate gadget-urile noi și deștepte, asta nu e o noutate pentru tine. Sunt foarte mulțumit de Mavic Pro și este în continuare gadget-ul anului însă Phantom 4 are niște lucruri în plus. Și îmi place. Mai puțin partea cu geamantanul în care trebuie să o cari atunci când pleci cu ea. Mai ales cu avionul.

Există diferențe destul de mari între pHantom 4 și micuțul Mavic Pro. Pe lângă dimensiuni, camerele sunt diferite, și se comportă diferit.

Prin comparație, senzorul lui Mavic Pro este de dimensiunea unuia de pe un telefon mobil, pe când la Phantom 4 este cât al unei camere de acțiune performante. De vreo 5 ori mai mare. Și da, diferența se observă la imagine. Senzorul lui Phantom 4 este mult mai sensibil la lumină și poți filma cu ea liniștit, chiar și după apusul soarelui.

Este ceva mai stabilă în zbor, controlul ei este mai ușor datorită controller-ului mai mare desigur, și pentru cei care știu ecosistemul DJI, există mult mai multe accesorii pentru ea. E gândită pentru filmări mai profesionale, deși, denumirea Mavic Pro ar trebui să îți dea puțin de gândit.

Și asta nu e tot. Ne-am jucat cu drona și în Nevada, la răscrucea dintre ani, când am fost în Las Vegas pentru CES 2017. Am revenit așadar cu imagini delicioase, mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

55 Comments

  1. Bună George ma poți ajuta și pe mine cu o problema. As dori sa îmi iau o dorna dji phantom 3, care ar fi diferențele între phantom 4 s 3?
    Phantom 3 are senzori de urmărire a fetei sau a telecomenzi? Mulțumesc

  2. Nu trebuia scos staniolul.Cu acesta sa echilibrat acea elice după ce a fost scoasa din matrița. Se rotește elicea pe un banc special punându-se staniol pe partea mai usoara pentru ca acea drona sa nu vibreze…………. ca rotile la masina

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.