Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Apple iPad Pro, oare poate înlocui un laptop?

apple_ipad_pro_buhnici_review

Cred că vrei să auzi deja concluzia, nu? Păi.. este și nu este. E complicat. Dă-mi voie să explic.

Mi-aș dori ca laptopul să fie atât de ușor, ca un iPad Pro, și totuși la fel de performant cum este un MacBook Pro. Să aibă touchscreen, de ce nu, să fie compatibil cu creionul acela alb, și eventual să funcționeze pe el și toate programele de pe iOS. Și de pe OSX. Adică să ruleze și Clash Royale și Adobe Premiere, dacă se poate simultan. Exagerez, tocmai pentru a îmi demonstra punctu de vedere. Până la urmă, tableta e tabletă și laptopul e laptop.

Asta până scoți din buzunar vreo 8000 de lei, cât ajunge cel mai scump iPad Pro. Că deh, are pro în coadă. Recunosc, au pus pe el tot ce aveau mai bun din punct de vedere hardware și chiar și ecran. E deștept, rulează orice, se aude bine, e ușor. Dar costă. Și nici aici nu îi judec. Înțeleg că Apple nu este organizație non-profit. Poate de aceea și insistă pe iPad Mini și pe iPad Pro. Sunt aproape singurele care se mai găsesc la acest moment.

Prima e ieftină și bună, a doua scumpă și foarte bună. Știu și ei că segmentul tabletelor e în continuă scădere de vreo 4-5 ani încoace. Și trend-ul nu se va opri în 2017. Mai vedem noi ce se întâmplă în viitorul apropiat. Până atunci, vă invit să mă privii cum joc Clash Royale de pe contul lui Marian. pe iPad Pro.