UNBOXING & REVIEW – Cum să conectezi telefonul la ecranul mașinii

Ai crede că lucrurile simple sunt cel mai ușor de găsit. Mă refer aici tot la gadget-uri care îți fac viața mai ușoară. Uite, de exemplu în zona auto, unde majoritatea mașinilor de generație nouă au câte un ecran destul de potent. Aici le pot include și pe cele mai vechi care și-au instalat un sistem multimedia ”aftermarket” cu un ecran, din nou, destul de potent, la care au atașat probabil o cameră video. Lipsește însă un singur lucru aici, conectivitatea telefonului cu mașina. Ne rezumăm la convorbiri și muzică prin Bluetooth, dar de ce nu și video? Și nu mă gândesc la soluții de a distrage atenția șoferului de la drum ci doar la a își conecta Waze-ul la ecranul din mașină.

Prietenii noștri de la PNI ne-au trimis chiar o astfel de soluție, un gadget mic, pe care îl alimentezi de la priza mașinii sau chiar direct la 5 Volți, o legi la ecranul mașinii dacă are o intrare simplă de video și apoi la telefon printr-un cablu. Și ca să vezi, funcționează atât cu iOS cât și cu Android, și asta fără nici un fel de drivere sau setări, doar cu cablul de date al telefonului. Mai trebuie doar să îl ascunzi în compertimentul de stocare al mașinii și gata, ai un sistem multimedia complet, alimentat de telefonul tău. Care, la rândul lui se și încarcă din portul USB.

În plus, în clipul de mai jos vei regăsi și soluția la cealaltă problemă, ecranul pentru mașină. Sigur, acesta este gândit pentru pasagerii din spate, poate pentru copii, pe care trebuie să îi ții ocupați cumva la drumurile mai lungi.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Produsele prezentare sunt:

KIT Statie radio escort HP8001LQ + PNI BT-MIKE 8500 + PNI BT-Dongle 8001

Casca Bluetooth cu microfon PNI BT-MIKE 7500

Monitor auto multimedia PNI DB900

Adaptor PNI Mirror Link pentru dispozitive cu intrare AV, mirroring compatibil cu telefoane Android si iOS

Ultimele articole

Articole recomandate

49 Comments

 1. Salut,George….as dori sa pot afla și eu o informatie ;cum pot găsi acel modulator pe care chiar tu ai zis că e super și face legătura tot cu mufa rca a mașini…am căutat în baza de date a magazinului PNI,dar nu o găsesc….sper să îmi poți da o idee….o zi buna îți doresc..

 2. E interesant acest adaptor mirror link insa m-ar tenta mai mult unul care ca mearga prin wi-fi . Nu ar mai fi atitea fire prin masina . Cred ca am vazut ceva pe Aliexpress , o sa mai compar cu ce este pe acolo si pe urma poate ca o sa instalez ceva pe masina .

 3. Bună ziua,
  Am achiziționat adaptorul Pni insa nu se conectează la telefon.
  Telefonul este One plus 3t cu android 7.1.1.
  Trebuie făcute ceva setări in telefon?
  Mulțumesc.

 4. Salut..Am o scoda superb 2014 automată ..Si se conectează bluetooth si apare doar in mijloc ce canta sau ce se conectează ..in rest nimic nu arata ca si setări..cred ca nu are android sau trebuie ceva activat pentru video si waze. ..ma puteti ajuta multumesc

 5. Dacă navighezi folosind tot touchscreen-ul telefonului atunci este doar 50% util.
  E adevarat că față de nimic este bine şi aşa dar în wazze sau alte aplicații de navigare mai micsorezi imaginea ca să-ți reconfigurezi traseul cum vrei tu nu cum vrea wazze cu stânga pe un bulevard cu trei benzi pe sens.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.