UNBOXING & REVIEW – Acer Switch 3 & 5 – Tablete sau laptop-uri?

Ai fi tentat să spui tablete însă vin în pachet și cu tastatură și chiar și cu creion pentru ecranul tactil. Poate fi pus în aproape orice poziție dorești și nu este deloc neplăcut să scrii ceva pe ele. Ba dimpotrivă, se comportă ca un laptop și rulează Windows 10 Pro. Unul costă 500 de euro, celălalt 1000 de euro, iar diferența o face de data aceasta doar configurație. Sunt la fel de subțiri, și la fel de grele. Aproape un kilogram dacă nu iei în calcul și tastatura.

Dacă te uiți bine la ele, seamănă leit cu Microsoft Surface. Sunt construite cu aceleași materiale de calitate, au dimensiuni chiar apropiate, configurații bune și chiar un preț mai mic decât alternativele de la Microsoft. Sensibil mai mic.

Acer Switch 3 de exemplu vine cu un procesor Pentium (adică un Atom cu 4 nuclee care și-a schimbat numele să nu îl recunoască familia) 4 Gb de memorie RAM și un SSD decent dar nu extrem de rapid de 64 GB.Cu un card microSD sau cu un stick de memorie ai rezolvat și cu stocarea pe termen lung. Poți face pe el tabele în excel, viziona filme, naviga pe internet și cam orice îți trece prin cap. Display-ul este impecabil și la 12 inci și 1920×1200 pixeli este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut.

Acer Switch 5 vine cu performanță la pachet cu aceeași carcasă metalică pe care am văzut-o la Switch 3. Aici avem un core i5 din generația a 7-a, 8 GB RAM și un SSD rapid de 256 GB. Plus, un display cu o rezoluție mai atipică, 2160×1440 pixeli. Mai dens decât un MacBook Pro din 2017.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Salut! În cazul unui laptop cu ssd și 8 gb ram ddr4 este suficient un i3 6006u sau ar fi recomandabil macar un i3 de generația 7? Am nevoie pentru navigare pe internet, video, office, dar vreau să meargă perfect, fără să se încălzească. Întreb pentru că diferența de preț este destul de mare și aș vrea să cumpăr doar cât am nevoie. Mulțumesc mult!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.