UNBOXING & REVIEW – CLEVO P870 – Un alt monstru de gaming, ceva mai accesibil

unboxing_review_clevo_p870_monstru_laptop_gaming_buhnici

Era momentul, nu am mai testat de mult ceva de gaming care să îți facă buzunarele să plângă, nu? Am însă o veste bună, pentru acest laptop nu e nevoie să îți vinzi casa și să îți faci încă o rată, doar să scapi de mașină. Și așa e aglomerat orașul și în curând e vreme frumoasă pentru mersul cu bicicleta.

Clevo este o companie ce produce barebone-uri. Un barebne este un laptop sau computer ce conține placa de bază, sursa de alimentare, carcasa și display-ul (în cazul laptop-ului). Cumpărătorul alege componentele compatibile cu placa de bază. Îi poate pune procesor, placă video, memorii și unități de stocare. P870 este un astfel de barebone, însă cei de la tekadvice.ro de unde l-am primit noi la teste au îngrămădit cele mai noi și mai rapide componente la interior. Și tot mai rămâne loc pentru trei unități de stocare. Configurația acestuia este mai jos:

Procesor: Intel Core i7 7700K (este varianta de desktop) da, există li laptop-uri cu procesor de desktop.

Memorie RAM: 64 GB DDR4 Kingston – patru module de 16 GB

Placa Grafică: două bucăți frumușele de GTX 1080 cu 8 GB GDDR5X fiecare.

Stocare: Samsung PM961 de 256 GB (SSD de tip NVME) mai are loc de unul în plus și două lăcașuri pentru SSD sau HDD de 2.5 inci. Cele de laptop.

Display: 17.3 inci FullHD, mat, fără reflexii cu G-Sync, 75 Hz

Conectivitate: 4 porturi USB 3.0, 2 porturi MiniDisplayPort, 2 porturi USB 3.1/thunderbolt, 1 port HDMI și nu mai puțin de două porturi de rețea Gigabit

Ultimele articole

Articole recomandate

47 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.